Спечели безплатно участие в семинар за Емоционалната интелигентност с Мадлен Алгафари на 5 юни

Радостни сме да споделим, че един от нашите читатели ще спечели безплатен достъп до Онлайн семинар: ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – С МАДЛЕН АЛГАФАРИ, който ще се проведе онлайн на 5 юни 2020 г., благодарение на партньорството ни с Expert Events.

Всеки от изпратилите своя отговор до нас – ще получи и специални условия за участие, които ще му изпратим персонално.

 


Отговори на следния въпрос:

Споделете емоционално най-трудната ситуация, свързана с вашата работа и бизнес, през последните месеци на пандемична криза!

Не забравяйте да напишете дали сте я решили успешно или все още се борите с нея :)


Един от отговорите, отличен от организаторите и лектора, ще получи безплатен достъп до Семинара!

Отговорите ви очакваме само по E-mail – изпратете до EventsPRO.bg@gmail.com не по-късно от 23.59 часа на 2 юни 2020 г. (вторник).

С участието си в надпреварата – вие се съгласявате да публикуваме вашия отговор на страницата на EventsPRO.bg във Facebook, като вие ще решите дали да публикуваме вашето име или ще останете анонимен.

Очаквайте името на отличения участник, който ще обявим в 17.00 часа на 3 юни.

Повече за Емоционалната интелигентност от Wikipedia

Водещ обучението е МАДЛЕН АЛГАФАРИ – Психотелесен терапевт, писател, преподавател, режисьор, председател на борда на Български институт по Неорайхианска аналитична психотерапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия „IBPJ“, издавано от европейската и американската асоциация по психотелесна терапия.

Онлайн семинар: ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ – С МАДЛЕН АЛГАФАРИ