Спечели безплатен билет с EventsPRO.bg за Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ на 25 септември

С любезното съдействие на Investor.bg предоставяме 3 безплатни билета за участие в Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“, който ще се проведе на 25 септември, сряда, в Capital Fort.

Отговорете на въпроса:

„Кой бизнес сектор е най-перспективен за създаване на успешен бизнес през 2020 година?“

и вземете своя безплатен билет за участие в събитието.

Очакваме вашите предложения до 14.00 ч. на 24 септември, сряда.

Заедно с Investor.bg ще изберем трите печеливши отговора.

Нашите критерии са: Приложимост, Практичност и Иновативност.

Повече за Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“:

Как се насърчава предприемачеството и кога идеите се превръщат в успешен бизнес – отговорите от Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“

Дискусията ще се проведе на 25 септември от 14 часа, в Capital Fort, София

Новото издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ ще покаже предприемачите, които формират бъдещето на бизнеса и пред какви предизвикателствата са изправени. Събитието ще се проведе на 25 септември от 14 часа, в Capital Fort, София. Акценти в дискусията ще са етапите, през които преминава една компания при израстването си, както и ролята на предприемачеството в развитието на икономиката.

В първия панел модераторът Виктор Манев, съосновател на Impetus Capital, ще насочи вниманието към развитието на компаниите – кои са кризисните моменти при разрастването на бизнеса и кое е най-подходящото време да се потърсят инвестиции.

Във втората част на дискусията млади предприемачи ще споделят как са превърнали идеите си в успешен бизнес. Аудиторията ще чуе как са възникнали бизнес идеите им, как са намерили финансиране и как компаниите им са навлезли на международните пазари.

Програмата и всички лектори може да откриете на сайта на Клуб Investor.bg, където може да се регистрирате за участие.