Webinar Практическо ценообразуване – ЦЕНООБРАЗУВАНЕ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Дата:

26 ноември 2020, четвъртък

Час:

10:30 - 11:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

София, За участие е необходимо да се регистрирате на webinaria.bg, София, webinaria.bg

За контакти:

Антон Костадинов, 0888250324, E-Mail

Организатори:

Sedem ot Sedem

За събитието

Toзи webinar е предназначен за фирми с микро, малко или средно производство. Намаленото потребление в следствие на COVID – 19 налага да сте изключително прецизни при управление разходите си и цените си. Това е така, защото повече разходи трябва да се поемат от по-нисък брой продажби. Ще отговорим на няколко въпроса:

– Как да управлявате разходите си? Формираме различни категории разходи и всяка категория разходи се отнася различно към продуктите, които произвеждаме. Изваждане на всички разходи на „повърхността“ ви дава възможност да взимате адекватни решения. – Как да ги отнасяте към произвежданата продукция? Различните видове разходи се отнасят различно към различните иделия или серии изделия, тъй като всички имат различен принос към печалбата на фирмата.

– Как да формирате цени на тази база? След като знаем кое колко ни струва е добре да имаме визия как да формираме цените към клиентите си – на едро и дребно.

– Каква ценова стратегия да създадем? Как ще продаваме нашите продукти е въпрос от първостепенна важност. Ще продаваме евтино и с ниско качество, скъпо с високо качество или друга стратегия.

Цената е свързана с всичко в нашия бизнес.

Практическо ценообразуване

Може да прочетете статията Практическо ценообразуване – поръчково производство тук: https://7o7.bg/блог/13-практическо-ценообразуване-за-поръчково-производство

Публикувано на 09 ноември