Семинар „Усъвършенстване на продажбените умения – ефективни техники и ключови стратегии за „класическите“ продажби“

24 октомври 2023

София

Дата:

24 октомври 2023, вторник

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Будапеща, София, ул. Будапеща 92

За контакти:

Манол Атанасов, 0 882 081 0166, 0 888 013 888, E-Mail

За събитието

Семинарът представя в детайли седемте етапа на продажбения процес и предоставя възможност на участниците да развият практически продажбени умения  за всеки етап.

Продажбата има три основни елемента: продавач, купувач и комуникационно послание. По време на тренинга се разглеждат: психологията на комуникацията продавач-купувач, прийоми как да накараме купувачите да ни слушат, как да печелим уважението им, как да изграждаме доверие, как да настроим посланието към различни типове клиенти за постигане на повече продажби, качествата на успешния търговец.

Чрез практикуване на 25 продажбени техники и стратегии в защитена среда усъвършенстваме Вашите умения да постигате още по-високи резултати в продажбите, да оказвате по-голямо въздействие върху клиентите. В ролевите игри – реални примери от практиката на тренера – ще развиете самочувствие за правилните стратегии и действия по време на продажба.

От писмените тестове ще получите допълнително познание за Вашия естествен стил, силните Ви страни и въздействието, което оказвате върху клиентите чрез продажбените си умения.

Семинарът ще Ви помогне да  бъдете още по-ефективни продавачи, уважавани заради професионализма си и от клиенти, и от колеги.

Линк към програмата на   семинара:   https://konsultacii.eu/events/prodazhbeni-umenia-prodazhbi/