„ПЪТешествие навътре към себе си“

Дата:

17 април 2018, вторник

Час:

18:30 - 20:59

Достъп:

Такса участие

Място:

зала 21, Мястото за вашето събитие в сърцето на София- бул. Патриарх Евтимий 2А. Комуникативно и лесно за достъп място в близост до градски транспорт, метро, синя и зелена зони. Тераса - удобна за отдих и пушене в паузите., София, бул. Патриарх Евтимий 2а

Връзки:

www.lektika.com

За контакти:

Кремена Дачова, 0898406505, E-Mail

Организатори:

ЛЕКТИКА консулт

За събитието

Успехът се корени в това ТИ САМ ДА ИМАШ КОНТРОЛ над това, което мислиш, над това, което казваш, над това, което правиш! Всичко следващо ще е логична последователност  от предишното.

В ЖИВОТА НИ ДЕЙСТВА ЛОГИЧНОСТ! Всичко, което се случва днес има своята причина в случилото се вчера, онзи ден и преди,…. всичко, което ще ми се случи утре ще бъде резултат от мисленото, казаното и направеното от мен – днес! 
ДНЕС, ТУК И СЕГА, АЗ ТВОРЯ СВОЯТА ЖИЗНЕНА РЕАЛНОСТ!

За да изразиш своя АЗ е нужно да го познаваш. За да го познаваш е нужно постоянно да го преоткриваш, развиваш и осъзнаваш.

           В „ПЪТЕШЕСТВИЕ НАВЪТРЕ КЪМ СЕБЕ СИ“ фокусира вниманието ви върху вашият личен потенциал, за неговото изразяване и разгръщане, за неговото развиване. Перспективата АЗ СЪМ е началото на всичко, което визираме в  АЗ – Мога. Ще развием умението си в АЗ – Мога посредством опознаване на самия себе си!
Ще положим началото…..за да си припомним, че всеки път се изминава с поредица от крачки и най-важна от тях е първата крачка!

– Как преминава нашият семинар?
Учим се чрез преживяване. Заявяваме това, което можем като го правим. Изработваме умения да се доверяваме на невербалните си усещания. Изработваме логаритъм за управление на приоритетите и времето си. Планираме случващото се в живота ни. Поемаме контрол над случващото се като отнемаме правото на да подрежда живота ни. Концентрираме ума си. Фокусираме силата си. Насочваме я в избраната от нас посока. Постигаме желаното такова каквото сме го проектирали в мислите и сърцето си!                                    Случваме – вълшебство в живота си!
Опознайте себе си, осъществете желанията си, заживейте мечтите си.

такса участие – 25лв.

Сумата се превежда по сметката на ЛЕКТИКА КОНСУЛТ ООД
Уникредит Булбанк BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG84UNCR70001522781964

В основание за плащане, моля впишете името на събитието.

–––––––––––––––––––––––––––––––––
Работата на един коуч напомня на това вълшебство – вълшебството на случването. Случването на онова специално нещо в живота на всеки, което до момента било е само мечта. След това започват промени в живота. Мечтите се въплъщават в реалност. А резултатите понякога надминават очакванията. Като никое вълшебство коучинг подхода размества, променя, заменя налични неща с нови, неподозирани възможности и реалности. Всеки коуч, действително променя – понякога той успява да промени само ъгъла, от който виждате нещата; друг път – променя , а понякога се случва дори да променя света….

 

Галерия Евдокия – място в сърцето на София, което пулсира с ритъма на изкуството, където изкуството среща и докосва забързаните хора и ги провокира да поспрат, да се огледат, да видят, да чуят….да отворят сетивата и сърцето си за красивите и важните неща. През месец юни и юли Галерия Евдокия и ЛЕКТИКА консулт стартират своята лятна програма – семинари и уъркшопи за личностно претворяване.

Публикувано на 23 май

ПОДКРЕПА ПО ПЪТЯ НА ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ И РАЗВИТИЕ

                   Израстването и развитието на личността имат особено значение за нейното проявление.  Натрупаните знания и умения, често не успява

Публикувано на 23 май

                В ЖИВОТА НИ ДЕЙСТВА ЛОГИЧНОСТ! Всичко, което се случва днес има своята причина в случилото се вчера, онзи ден и преди,….всичко, което ще ми се случи утре ще бъде резултат от мисленото, казаното и направеното от мен – днес! 
               ДНЕС, ТУК И СЕГА, АЗ ТВОРЯ СВОЯТА ЖИЗНЕНА РЕАЛНОСТ!

Публикувано на 23 май