Уъркшоп „Жените в технологиите“ с водещ Жюстин Томс

Приключило

7 юни 2018

Враца

Уъркшоп „Жените в технологиите“ с водещ Жюстин Томс

Дата:

7 юни 2018, четвъртък

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Свободен

Място:

Регионална библиотека "Христо Ботев", Враца, Улица "Петропавловска" №43

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Rails Girls Vratsa

За събитието

Екипът на Rails Girls Vratsa е подготвило нещо специално за всички бивши и настоящи участнички.

На 07 Юни от 18.00ч в Регионална библиотека „Христо Ботев “ гр. Враца ще се проведе уъркшоп Жените в технологиите с водещ Жюстин Томс.
Жюстин ще ви запознае с новостите в ИТ сектора, каво е да работиш в сфера доминираща от мъже и как по-добре да преодолявате трудностите, които срещате.

Коя е тя?

Жюстин е един от водещите експерти и предприемачи у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Създава и управлява уеб агенциятаABC Design and Communication от 1998 година, както и онлайн медийната група „Аз медия” от 2001 година, която включва едни от най-посещаваните сайтове Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, LudiMladi.bg.От месец юни 2011 година медийната група е част от портфолиото на Инвестор .бг . Жюстин Томс също така е основател и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро Интернет присъствие „БГ Сайт” (www.bgsite.org) от 1999 година насам.
Занимава се с изготвяне на цялостни концепции за изграждане на уебсайтoвe и онлайн присъствие. Специалист в сферата на интерактивната реклама, онлайн маркетинг, медийното планиране за Интернет, имейл маркетинга и Web 2.0. Има публикации в печатни бизнес издания и своя страница в списание „.Net”, откакто излиза на български език. Автор е на 10 книги по темите онлайн медии и маркетинг, уеб присъствие, редица изследвания и статии в специализирани издания.

Поканени са и всички дами които просто искат да научат нещо полезно и интересно.