Церемонията по връчването на наградите на конкурс „Сграда на годината 2017“

Приключило

14 декември 2017

София

Церемонията по връчването на наградите на конкурс „Сграда на годината 2017“

Дата:

14 декември 2017, четвъртък

Час:

19:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Предстои уточняване, София

За контакти:

+35929588833, E-Mail

Организатори:

ГРАДЪТ Медиа Груп

За събитието

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.