Церемония за връчване на Годишни награди на b2b Media 2020

Приключило

2 юли 2020

София

Церемония за връчване на Годишни награди на b2b Media 2020

Дата:

2 юли 2020, четвъртък

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Само с покана

Място:

-, София

За контакти:

+359 897 885408, E-Mail

Организатори:

b2bmedia.bg

За събитието

b2b Media Awards 2020:

📌
Новите категории за 2020 година са: Предприемачество в криза, Кампания с кауза в COVID-19 и Социален проект в отговор на COVID-19.
🥳
Компаниите могат да подадат своите заявки в над 20 различни категории и да бъдат отличени за постиженията си.
🚀
Шестото издание на конкурса търси най-добрите компании, предприемачи и лидери след един от най-трудните периоди в най-новата ни история. Кой продължава своето развитие и след пандемията? Кои са най-иновативните компании, най-креативните инициативи, кои са социално – отговорните кампании, които подадоха ръка на обществото в труден момент?

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса. Приемат се номинации за Бизнес лидер на годината, за Предприемач на годината и за Инвеститор с визия.

Категориите включват също Мобилни иновации и проекти за Работодателска кампания, Иновативен проект, Кампания за community branding, Динамично развитие.

По време на официалната церемония ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда.