Целодневен семинар „Лидерство“ с Паоло Руджери

Приключило

25 октомври 2019

София

Целодневен семинар „Лидерство“ с Паоло Руджери

Дата:

25 октомври 2019, петък

Час:

09:00 - 17:20

Достъп:

Входен билет

Място:

Inter Expo Center - Интер Експо Център, София

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

За събитието

Лидерството – отговорЪт на толкова много наболели проблеми в бизнеса у нас, като подбор и задържане на кадри, ефективно управление и ангажираност, ефективност и производителност на екипа и още!

Лидерството е поведение, което може да бъде научено и трябва да се тренирана. Разберете как от топ лектора, управител и собственик на 13 бизнеса с над 350 служителя в цял свят – Паоло Руджери. Вижте повече за него в секция „За лектора“ и ще разберете защо избрахме именно него за така нужната в момента тема „Лидерство“.
Един ежедневен семинар, който ще промени виждането ви за управление на малки и големи екипи из основи, 100% гарантирано от Гаранция за удовлетвореност на ToTheTop Agency.

Включи се на https://tothetopinternational.com/paoloruggeri-leadership/

Въпроси, на които ще си отговорите:
✔️ Кои са ключовите характеристики на Лидерите днес и утре?
✔️ Как да задържаме и развиваме различните типове хора?
✔️ Какво ни пречи, за да сме Лидер на практика и как да премахнем бариерите си?
✔️ Как да генерираме чист ентусиазъм – Горивото на екипа ?
✔️ Кое променя хората и какво истински ги „пали“?
За кого е:

✔️ Мениджъри на екипи от големи компании – високо, средно и оперативно ниво
✔️ Собственици на бизнес
✔️ Управители и мениджъри от средни и малки фирми

Лектор:
Паоло А. Руджери е автор на 4 бестселъра и собственик на 13 работещи бизнеса в цял свят. Паоло Руджери на ежедневна база работи с управители, собственици и мениджъри на различно ниво, рамо до рамо с тях, прилагайки от първо лице това, което ще чуете на обучението.

Създадената от него консултантска компания в Италия преди повече от 27 години, вече е с размери от над 350 консултанта в САЩ, Канада, Европа, Азия и Южна Америка. Ежемесечно Паоло Руджери, заедно със 80 от най-успешните си консултанти провеждат MBS бизнес академия в Болоня, Италия с над 150 участника всеки месец на теми като Управление, Финанси, Ефективно делегиране, Управление на стреса и демотивиращи фактори, Лидерство и още!

Това позволява на г-н Руджери да е винаги на гребена на промените, с актуални и най-важното – изпробвани в реална среда, в различни култури и географски ширини, включително в България (от 2011г. насам).