Тренировъчна школа Технолог – Управление на качеството в хранителната индустрия
Приключило
Дата:
1 февруари 2018, четвъртъкЧас:
10:00 - 17:00Достъп:
Такса участиеМясто:
хотел Хемус, София, бул. Черни връх 31Връзки:
supplychain.bgЗа контакти:
Павлина Цветанова, +359 886277735, E-MailОрганизатори:
Supply Chain LtdЗа събитието
Управление на качеството в хранителната индустрия
Модул III от Тренировъчна школа Технолог
Обучението ще се проведе:
В София на дати: 31.1.18; 17.11.18
В Пловдив на дати: 02.06.18; 24.11.18
Теми:
Определяне точките на контрол и методите за измерване на показателите. Управление на полуфабрикатите – запаси, срок на годност, стареене, начин на съхранение.
В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.
Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/
Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.
Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.
Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.
Издаваме удостоверение за завършен курс.