Тренировъчна школа „Складово стопанство“

Приключило

29 сеп. - 8 Дек. 2017

София

Тренировъчна школа „Складово стопанство“

Дата:

29 сеп. - 8 Дек. 2017, петък - петък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Хемус, София, бул. Черни връх 31

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Най-успешният начин да заработите по-ефективно е да придобиете и мултиплицирате знанията и уменията на най-добрите експерти.

Затова в Съплай Чейн ЕООД създадохме тренировъчни програми, в които за кратко време да научите и да прилагате най-значимите постижения от веригата за доставки.

Разделихме ги по модули, за да дадем възможност за усвояване на знанията, прилагане на уменията, корекции (където е необходимо) и надграждане на компетенции.

За всяка професия от веригата за доставки има отделна тренировъчна школа, която разглежда и решава проблемите в оперативните звена.

В Тренировъчна школа Складово стопанство – покриваме общо 24 компетенции чрез 83 теми в рамките на 11 еднодневни занятия. Тук боравим с различни видове стока, подреждаме я по най-ефективния начин, разработваме схеми за бързо и точно пикиране и изпълнение на поръчките.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията можете да видите тук: http://supplychain.bg/обучения-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Тренировъчните школи са подходящи за:

–            Начинаещи в занаята

o   млади служители, които работят отскоро

o   служители, които искат да сменят професията си

o   служители, които доскоро са работили в друг отдел

–            Служители, които искат да израстват в йерархията чрез знания и умения

–            Мениджъри, които виждат потенциал във фирмата и искат да го внедрят по-бързо и ефективно

Срокът за записване е до 5 (пет) работни дни преди всеки модул.

От септември започваме да излъчваме бюлетин – в него всеки месец ще споделяме решения на дадени проблеми от практиката. Ако желаете да получавате този бюлетин, можете да регистрирате имейла си през сайта ни http://supplychain.bg/biuletin/.