Тренировъчна школа Дистрибуция – Управление на асортимента

Приключило

12 февруари 2018

Русе

Тренировъчна школа Дистрибуция – Управление на асортимента

Дата:

12 февруари 2018, понеделник

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Предстои уточняване, Русе

Връзки:

http://supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул II от Тренировъчна школа Дистрибуция

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 2.3.18; 17.9.18

В Пловдив на дати: 1.2.18; 27.9.18

В Русе на дати: 12.2.18

Теми:

Избор на правилен сегмент стоки според дистрибутора и търсенето. Категориен мениджмънт. Максимизиране на печалбите от асортиментните групи.

Подробна програма:

1.        Избор на правилен сегмент стоки според дистрибутора и търсенето. Маркетингов подход при управлението на асортимента. Ценови подход при формиране на асортимента по дистрибутори. Изисквания към дистрибуторите за управление на асортиментните групи. Диференциация и максимизиране на печалбите от асортиментните групи.

2.        Категориен мениджмънт. Формиране на стоковите категории. Категориен мениджмънт: принципи, организация и управление. Обучение на продавачите на дистрибуторите.

3.        Максимизиране на печалбите от асортиментните групи. Оптимизация на асортимента. Критерии, техники за анализ и оценка. Клиентски нагласи.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.