Trade-Insider Forex Seminar

Дата:

11 май 2019, събота

Час:

14:30 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Хотел Голдън Тюлип , зала Голдън Тюлип, Варна, бул. „Христо Ботев“ 3а

Връзки:

Trade-Insider

За контакти:

Trade-Insider , +359 892961611, E-Mail

Организатори:

Trade-Insider

За събитието

Целта на този семинар е популяризиране и детайлно запознаване с Форекс търговията. С над 2 млн. активни търговци от цял свят и множество награди за най-добър брокер, XM заема челната позиция за най-големият и най-добър брокер в Европа, също така по настоящем се класира като вотри най-голям в света. Благодарение на ХМ, ние от Trade-Insider.com ще организиарме безплатен, полудневен семинар за търговия на финансовиете пазари, в който ще ви запознаем с това какво е Форекс търговия и как работи. Ще споделим ценна информация както за начинаещи, така и за средно-напреднали и напреднали трейдъри.

Участниците в семинара ще имат възможност да се запознаят с представители на най-големият брокер в Европа, както и  успешни трейдъри от България и чужбина!

Кой може да участва в този семинар?

Събитието е абсолютно безплатно и всеки интересуващ се е добре дошъл, независимо от неговият опит и умения.  Подготвили сме по нещо в програмата за всеки! Всеки ще получи рекламни материали за подарък, а първите 30 записали се ще получат специални награди на място!

За Начинаещи
Начинаещите във Форекс търговията, ще научат ценна информация, за това как е най-добре да започнат работа за развитието си като трейдъри.

Средно-напреднали
Запознатите с Форекс търговията, които все още не са постигнали желаният успех, ще получат ценни търговски стратегии споделени от професионални трейдъри.

Напреднали
По-напредналите трейдъри, ще научат ценна иформация за това как да увеличат успеха си, с техники за управление на риска и капитала, споделени от лекторите на събитието.

За допълнителна информация, моля посетете страницата на събитието, където можете да запазите и вашето място безплатно!

www.trade-insider.com/seminar