Среща на БЛК: „Петте фатални грешки спиращи успешните презентации“

Приключило

13 юни 2019

София

Среща на БЛК: „Петте фатални грешки спиращи успешните презентации“

Дата:

13 юни 2019, четвъртък

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Hotel Marinela Sofia James Bourchier 100, Панорамната зала Силует на 19 ет., София, James Bourchier 100

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

0898 26 06 53, E-Mail

Организатори:

Bulgaria Business Review, Business Lady

За събитието

Скъпи дами,
С удоволствие ви каним на среща на Бизнес Лейди Клуб с Борис Христов, за да повишим компетенциите си как да правим успешни презентации на 13.06.019 г. от 19 ч. в Панорамната зала Силует на 19 ет. в хотел Маринела.
Тема: Петте фатални грешки спиращи успешните презентации

Специален гост: Борис Христов

Налага ви се да презентирате често? Повечето презентатори започват презентацията си в PowerPoint и в този момент обричат презентацията си и пропускат възможности да я направят истински, истински ефективна. Какво пропускат? Какво би следвало да направят, за да направят представянето си на топ ниво? В събитието ще научите 5 неща, които планирани правилно ще донесат и на вас бизнес резултатите, които търсите, по същия начин, по който го направиха за нашите клиенти. Гответе се да записвате, защото тайната е в детайлите.

Био: Борис Христов е основател на презентационна агенция 356labs и PowerPoint MVP. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Той и компанията му са също и единствената презентационна агенция в света, която две години подред е канена да презентира на най – голямото международно събитие на Microsoft с над 25 000 посетители – Microsoft Ignite. 356labs и екипът му стоят зад презентации с изключителна критичност, които са печелели мултимилионни сделки, инвестиции от хора като Бил Клинтън и Луфтханза, както и наскорошното IPO на Градус, което набра над 80 милиона лева. Самият той преподава и обучава компании от калибъра на KPMG, Publicis, Roche, Unicredit Bulbank, Renault, Microsoft и много други на умения вариращи от презентационни умения и сторителинг, до психологията зад дизайна на слайдовете ни.

Традиционното представяне на всички присъстващи в 30 сек. в началото на срещата дава отлична възможност след темата на вечерта за завързване на контакти в нетуъркинг частта.

Поканете и свои приятелки от бизнеса, отговарящи на условията за членство, за които вярвате, че Business Lady Club ще предизвика интерес от събитието във Фейсбук и се отбележете, че ще присъствате.

Като гости може да се присъстват дами на ръководни позиции по веднъж на среща на Бизнес Лейди Клуб. Условия за членство и повече информация за клуба може да прочетете на www.businesslady.club .

Събитие: среща на Бизнес Лейди Клуб – отворена
Кога: 13 юни 2019 г. /четвъртък/ от 19 ч.
Къде: в Панорамната зала Силует на 19 ет. в хотел Маринела.
Куверт за членове: 40 лв. без ДДС/човек
Куверт за гости нечленове: 50 лв. без ДДС/човек
Резерации до: 13.06.2019 г. на veronika.ilieva@businesslady.eu и 0898 26 06 53

Необходима е задължителна предварителна резервация.
Вечерята включва салата, основно, десерт, вода и вино.
При заявяване на участие, кувертът трябва бъде покрит, дори ако не успеете да присъствате.
Ако имате специфични хранителни предпочитания, моля заявете това при резервацията си.

Очакваме ви!
Поздрави,
Екипът на Business Lady