Специализирано изложение за Склад, Логистика, Транспорт

Дата:

30 - 31 май 2019, четвъртък - петък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Sofia Airport Center (SAC), в района на летище София, близо до метростанция Софийска Света гора, София, София, бул. Христофор Колумб 64

За контакти:

Илияна Балабанова, 02 958 0031, 02 808 1848, 02 958 0030, E-Mail

За събитието

30 и 31 май 2019 г.
Sofia Airport Center (SAC)
София, бул. Христофор Колумб 64
(в района на летище София, близо до метростанция Софийска Света гора)
 

ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ е единственото изложение в България, представящо в реални условия най-новите продукти и услуги за логистичната и транспортната индустрия. Пред погледа на посетителите се провеждат атрактивни демонстрации на машини и съоръжения за складови и индустриални бази, а в съседни обособени зони се състезават каристи и се обменят добри практики в специален мастърклас.

Състезанието за майсторско управление на кари  се провежда за четвърти път в рамките на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ. По традиция фирмите изпращат най-добрите си каристи да участват в съревнованието, тъй като всеки мениджър държи да покаже с колко добър екип работи.

Мастърклас: Управление на склада и доставките е полезна среща на логистичната общност за обмяна на опит. По време на Мастъркласа лектори-практици с богат опит и знания ще споделят добри практики с колегите си в залата. Следва свободен разговор и отговори как се решават конкретни казуси от всекидневието.

За първи път през 2019 г. изложението ще се проведе на открито в модерните площи на Sofia Airport Center (SAC). Бизнес комплексът е разположен в отлична локация в близост до столичното летище.

Целта на форума ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е да свърже фирмите, предлагащи складово оборудване (стелажи, складови машини, баркод системи, почистваща техника, рампи и врати, палети, акумулатори, софтуер за управление на склада, опаковъчни машини, складов инженеринг, лизингови услуги и др.), лекотоварни превозни средства с техни бъдещи клиенти. Действието тази година ще се развива в зона, богата с офиси и складове на логистични фирми, които ще си дадат среща на нашия форум.

Аудитория:
Очакваният брой посетители е 800-1000 професионалисти, представители на 3PL производствени, търговски, логистични, дистрибуторски, спедиторски и транспортни и други компании.

Посещението на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ  е безплатно и дава възможност на специалистите, заети с логистични дейности, да видят на живо демонстрации на най-новите продукти и услуги, да се заимстват добри идеи от най-опитните в бранша.

Демонстрационни зони:
> ЗА ТЕСТВАНЕ НА ИЗЛАГАНИТЕ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕ,
> СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КАРИ,
> МАСТЪРКЛАС,
> ЗЕЛЕНА ЛОГИСТИКА.