Специализирано изложение „Общинско ЕКСПО“ 2018

Приключило

1 - 3 окт. 2018

Варна

Дата:

1 - 3 окт. 2018, понеделник - сряда

Час:

13:30 - 12:00

Достъп:

Такса участие

Място:

к.к. Албена, Варна

За контакти:

0035929434467, E-Mail

Организатори:

НСОРБ-Актив ЕООД

За събитието

Специализираното изложение „ОБЩИНСКО ЕКСПО“ е с дванадесетгодишна традиция, а основната цел, която си поставя е да подкрепя контакта и диалога между бизнеса, неправителствения сектор и общините.

По време на Изложението компаниите представят стоки и услуги и откриват в широката палитра от общински дейности подходящите за тях възможности за бизнес. Общините, съвместно с техни партньори – общински фирми, неправителствени организации или други общини – представят възможностите за инвестиции и своя потенциал за развитие, презентират уникални ресурси, забележителности и предимства на своя регион.

Изложението събира под един покрив общините и частния и неправителствен сектор, давайки поле за представяне пред местните власти на стоки и услуги за публичния сектор, които допринасят за по-доброто качество на живот на гражданите.

ЕКСПО-то съдейства на фирмите да намерят общината с най-подходящите икономически и стратегически условия за развитие на своя бизнес, а на общините – да намерят своите инвеститори.


Специализирано изложение „Общинско ЕКСПО“ се организира от „НСОРБ-Актив“ за първи път през 2006 г. То се провежда в рамките на най-голямото събитие на НСОРБ – Годишната среща на местните власти. Тя датира от 2002 г. и в нея участват над 600 общински лидери – кметове, председатели на общински съвети, общински съветници, секретари и ключови експерти. По традиция присъстват и най-висшите представители на централната власт – Председателят на Народното събрание, Президентът или Министър-председателя на Република България, много министри, дипломати и представители на партньорски организации от Европа.

Традиционно, в изложението своите продукти, услуги, конкретни проекти и инвестиционни намерения представят бизнеса, както и други организации и институции с разнообразен предмет на дейност. Форумът дава уникална възможност за установяване на ценни контакти и споделяне на опит и добри практики, както и за търсене на решения на конкретни бизнес-намерения.