Лекция „Software Craftsmanship“

Дата:

4 април 2018, сряда

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Компютърна академия IT STEP, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

За безплатна регистрация: https://itstep.bg/events-slider/software-craftsmanship/

„Software Craftsmanship“ е подход за разработка на софтуер, който набляга на качеството на програмните уменията на софтуерните разработчици. Около този подход се основава гилдия, която се осланя на идеите описани от Анди Хънт в книгата „The Pragmatic Programmer“ и книгата на Дейв Томас „Software Craftsmanship“. Тези идеи описват разработката на софтуер като занаят, подобен на занаятите практикувани от занаятчийските гилдии през Средновековековието.

В лекцията „The Clean Coder“ ще се засегнат теми като:

Какво означава да си софтуерен профeсионалист?
Как трябва да се държи един профeсионалист?
Как и кога един профeсионалист трябва да казва „Да“?
Какво всъщност е „Software Craftsmanship“?
В случай, че искате да разберете повече, можете да посетите нашето събитие на 4-ти април, сряда, от 19 и 30ч, в Международна компютърна академия IT STEP.

Лектор ще бъде Костадин Капсъзов, който е работил в над 10 различни компании от България и Европа, в различни сфери на бизнеса. Участвал е в над 13 проекта използващи различни програмни езици като: C#, C++, Java, Python, JavaScript, Objective-C и др.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни – https://itstep.bg/events-slider/software-craftsmanship/