Серия работилници за личностно израстване

Дата:

23 мар. - 22 юни 2019, събота - събота

Час:

09:30

Достъп:

Такса участие

Място:

The Business Institute, София, ул. Жолио Кюри 23А

За контакти:

The Business Institute, +359 894 590 530, E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

Личностното израстване не се случва от само себе си – избираме да го постигнем чрез волята за себереализация. Защо понякога е толкова трудно, замисляли ли сте се? Защото се опитваме да реализираме подобренията изцяло сами, без подкрепа, без връзка с група от съмишленици или структуриран подход, които да ускорят процеса.

Личностното израстване е преди всичко процес. По време на на този процес се случват подобрения в различни аспекти на живота ни – емоционални, интелектуални, професионални, физически,  психически, социални и финансови.

Екипът ни от специалисти създаде серия от работилници, които с практични стъпки и инструменти трайно и успешно да подпомогнат този процес. За това съдейства и средата от съмишленици и ментори в лицето на самите фасилитатори и останалите участници.

За кого е подходяща серията работилници за личностно израстване?

 • За професионалисти, които търсят развитие не само на експертни и управленски умения, но и на личния потенциал – за да постигнат удовлетворение от себе си и работата си, като неразделна и важна част от живота им.
 • За тези, които искат да управляват личните си финанси по начин, който отговаря на техните профил, умения и цели в живота.
 • За търсещите удовлетворение от бизнеса си, не само в пазарен и материален, но и в личностен аспект – за да преоткрият силните си страни и посоката си, за да надграждат качествата си и да ги развиват.
 • За тези, които преминават през важни за тях промени, отвеждащи отвъд комфортната зона на обичайното всекидневие в работната им среда.
 • За хората, които имат нужда от “презареждане” в сигурна среда, за да преоткрият как по-добре да разгърнат потенциала си.

Ползата от тези работилници е не само да вдъхновят, но и да катализират практично приложение и видими резултати за участниците – за взаимоотношенията, работата, увереността им.

Серията се състои от 5 поредни работилници:

 • Работилница Личен бизнес модел
  Сесия: събота 23 март 2019 от 09:30 до 17:00 ч.Знаейки личния си профил на поведение от предходната работна сесия, сме готови за следващата крачка – да разберем как създаваме и доставяме стойност за нас и за другите; как да максимализираме потенциала си от знания, умения, опит и контакти.
 • Работилница Емоционална интелигентност
  Сесии: петък 29 март от 17:00 до 20:30 ч. и събота 30 март 2019 от 09:30 до 17:00 ч.За да превърнем намеренията си и изработените планове от първите две работилници в действие, за да взимаме информирани решения за важните неща, имаме нужда от емоционална интелигентност (ЕИ). Тази работилница дава ключови умения за управление на емоциите и за подобрение на взаимоотношенията с другите с цел постигане на високи лични и бизнес резултати.
 • Работилница Коучинг за личностно израстване
  Сесии: петък 12 април от 17:00 до 20:30 ч. и събота 13 април 2019 от 09:30 до 17:00 ч.Коучинг техниките, които ще практикувате в тази работилница допълват и надграждат вашите ЕИ умения – как да прилагаме уменията на коуч в собственото си личностно израстване и в работата ни с другите за повече успех и удовлетворение в личния и професиналния живот.
 • Работилница Опознаване на личния потенциал
  Сесия: събота 22 юни 2019 от 09:30 до 17:00 ч.И все пак – хора сме. И заедно с професионалните си опит и умения, по един или друг начин, и повод непрекъснато се променяме – осъзнато или не. За да бъдем успешни и устойчиви в професионалното си развитие, неизбежно е да сме честни със самите себе си и да не спираме да се oпознавамe.
  Едно от приложенията на LEGO® SERIOUS PLAY® е с цел самоопознаване и развитие на личния потенциал, в този случай – в професионален план.
 • Лични финанси: Как да спестяваме по-добре
  Сесии:  23 февруари 2019 от 09:30 до 17:00 ч.
  Вярваме, че няма изцяло еднозначно и универсално решение за управлението на личните финанси, затова подхождаме към темата персонално, но с опита от най-добрите в сферата – бизнеса. Какво ни учи управлението на финансите в бизнеса за управлението на личните финанси; как да спестяваме по най-ефективния начин за нашия личен профил, умения и цели.

Повече детайли за работилниците тук >> 

Ако имате интерес или въпроси как да се включите в някоя от работилниците, се свържете с нас на: +359 88 2924710, office@thebusinessinstitute.eu.