Семинар „Кариерна промяна от любов към себе си“

Приключило

19 май 2018

София

Семинар „Кариерна промяна от любов към себе си“

Дата:

19 май 2018, събота

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ERATO Еvent Center, София, бул. Витоша 164

За контакти:

E-Mail

За събитието

Направи своята кариерна промяна от любов към себе си!
Семинар за кариерна промяна за дами, 4-то издание, с обновена и разширена програма

За кого е този семинар?

📎 Имаш опит в определена област и хората те асоциират с настоящата ти професия или компания, но чувстваш, че ти е време за промяна?
📎 Чудиш се дали да промениш само компанията или бранша, или професията като цяло?
📎 Или дори имаш идеи да започнеш да развиваш нещо свое?
📎 А може би имаш представа към каква професия или бизнес да се насочиш, но ти липсва яснота, вътрешна мотивация, организираност или стратегия за действие?
📎 Или пък вече действаш, но няма резултати?

❗️ Едно е ясно – кариерната промяна не става лесно. И малцина са тези, които знаят как да съчетаят своите силни страни, ценности и желание за принос с работа, която да им носи удовлетворение, и смисъл, и достойно възнаграждение.

❗️ Ако си сигурна, че е време да направиш завой – обратно към себе си… и към кариера, работа, бизнес (избери твоето наименование), които да обичаш, то този семинар е за теб!

Водещ – Лили Георгиева:

👌Лили е сертифициран Global Career Development Facilitator и професионален NLP мастър практик, бивш експерт по управление на човешки ресурси в големи международни компании, стратирала собствена практика в началото на 2015-а като консултант и обучител по кариерна промяна и личен брандинг.
👌Тя има стотици часове индивидуална практика и реални резултати с множество клиенти – основно жени, които търсят развитие, промяна на посоката или по-добро позициониране в тяхната кариера или бизнес.
👌Лили вярва, че е възможно да се занимаваме с това, което ни развива и което обичаме, и да бъдем разпознавани и достойно възнаграждавани, без значение дали работим за някой друг или за себе си.
👌Това лято Лили ще сподели своя опит и истински истории на жени за кариерна промяна с път към сърцето, в първата си книга. Повече за опита, квалификациите и резултатите на Лили виж на www.lilliegeorgieva.com

Какво ще си изясниш на семинара?

📎 Дали наистина имаш нужда от пълна кариерна промяна, частична такава или нещо съвсем различно;
📎 Как се вписва работата/ кариерата/ бизнеса в цялостната ти личност, така че да имаш баланс и с другите важни неща в живота ти;
📎 Как да опишеш своя опит и да го пренесеш към нова длъжност или дори професия;
📎 Кое е характерно за теб като силни страни, знания, умения и компетенции, за да избереш дейност, работа или бизнес, които да са в унисон с тях;
📎 Как да генерираш идеи/ или да ги редуцираш, ако са много, и какво точно да проучиш, за да имаш добра предварителна представа;
📎 Какво да имаш предвид, ако обмисляш собствен бизнес;
📎 Какво да направиш, за да си по-уверена и подготвена за промяната;
📎 Как да комуникираш промяната на хората около теб и да получиш подкрепа и разбиране;
📎 Как да определиш къде се намираш в момента като готовност за новата професия/ вид дейност и как да набележиш план за развитието си;
📎 И още много практическа информация и приложими упражнения.

❗️ Всички участнички в обучението ще получат подробен наръчник, който ще използват по време на семинара, както и след него, за да продължат процеса, който ще стартираме заедно по време на семинара.

❗️ Имай предвид, че това не е курс по кариерно ориентиране, в който Лили ще ти помогне да определиш КОЯ ТОЧНО е твоята бъдеща професия, ако нямаш и бегла идея, но може да ти даде добра основа, ако тепърва ще изясняваш своята посока.

Кои са предимствата на семинара?

📎 Структурирана информация, подредена в работеща, изпробвана методология
📎 Практически упражнения и примери
📎 Сериозна материя, подплатена с доза хумор и лекота
📎 Възможност за дискусия и споделяне (оценени като безценни от преминали обучението)
📎 Обратна връзка, насоки и съвети от Лили Георгиева
📎 Малка група, в която жените споделят опит и се свързват в защитена среда
📎 Включване в затворена Фейсбук група с други жени, клиенти на Лили Георгиева, вървящи към или oсъществяващи кариерна промяна, и възможности и за неформални срещи на живо
📎 Отстъпки от бъдещи събития на Лили Георгиева и намаление при индивидуално консултиране.

 

👍 ГАРАНЦИЯ: Лили Георгиева дава 100% гаранция за това, че ще си тръгнеш с ново приложимо знание и поне няколко нови познати, с които ще искаш да се видиш отново. Ако усетиш, че този семинар не е за теб, и си тръгнеш преди края му, цялата сума ще ти бъде възстановена.