Семинар „Инвестиционни подходи за управление на спестявания“ в Плевен

Приключило

19 май 2017

Плевен

Семинар „Инвестиционни подходи за управление на спестявания“ в Плевен

Дата:

19 май 2017, петък

Час:

11:00 - 15:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Ресторант Централ, етаж 2, Плевен, ул. "Димитър Константинов" №11

За контакти:

Изабела Оронова, 02/ 81 000 77, E-Mail

За събитието

На 19 май 2017 г. в Плевен ЕЛАНА Финансов Холдинг ще проведе безплатен семинар „Инвестиционни подходи за управление на спестяванията“.

Събитието ще се състои от 11:00 ч. до 15:00 ч. в ресторант Централ .

Семинарът е предназначен за всички, които желаят да разберат как да запазят стойността на спестяванията си във времето и какви са начините, за да бъдат увеличени, както и свързаните с това рискове.

Участниците ще разберат какво влияе върху стойността на парите, какво представляват различните варианти за инвестиране, какви са реалистичните доходности, какво е пасивно и активно инвестиране. Те ще могат да научат какви са плюсовете и минусите на различни лесни инвестиционни варианти и за кого са подходящи те: взаимни фондове, доверително управление, спестяване чрез дивидентни акции, инвестиция в злато, петрол и сектори чрез борсово търгувани фондове.

Водещи експерти на семинара ще бъдат Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в ЕЛАНА Трейдинг, и Николай Павлов, директор „Връзки с инвеститорите“ в ЕЛАНА Фонд Мениджмънт.

Семинарът не рекламира конкретни продукти на ЕЛАНА Финансов Холдинг, а е с чисто образователна цел като част от програмата „ЕЛАНА Академия за инвестиции“.