Семинар „Inspirium: HR Seminar 2019“

Приключило

21 февруари 2019

София

Семинар „Inspirium: HR Seminar 2019“

Дата:

21 февруари 2019, четвъртък

Час:

09:30 - 14:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Amaze Corporate Events, София, бул. „Христо Ботев“ 48

За контакти:

098 897 0302, E-Mail

Организатори:

Amaze Corporate Events

За събитието

Inspirium: HR Seminar е събитие, предназначено за професионалисти в сферата на човешките ресурси, които търсят актуални решения за съвременните HR предизвикателства.

През тази година се провежда четвъртото издание на семинара на тема “ЧР предизвикателство: Наехме ги. Как да ги запазим и развием в компанията?”. Организатори на тазгодишното издание са Амейз Корпоративни Събития (www.amaze.bg), Amaze-INK (www.amaze-ink.bg) и iCard (www.icard.bg).

Първата презентационна част на Inspirium: HR Seminar обръща внимание на значимостта на Employer Branding-а за Вашата организация и на стремежа към постигане на баланс между работа и личен живот за Вашите служители. Презентационните части завършват с доза “5-минутно вдъхновение”, поднесено от професионалисти в областта на човешките ресурси и по отношение на социалните придобивки.

Втората част на Inspirium семинара се състои от дискусионен панел по предварително зададени от участниците реални казуси, които са част от практическия им опит. Като допълнение на лекционните части представител на iCard се включва, за да сподели какви възможности и предимства дават социалните придобивки. Развлекателни игри от тиймбилдинг програми на Амейз Корпоративни Събития поставят приятен завършек на вдъхновяващия семинар.

Допълнителна информация:

– Събитието е с вход свободен и с предварителна регистрация;
– В събитието могат да участват до трима представители от една организация;
– Inspirium: HR Seminar разполага с капацитет от пет места за студенти с интерес в управлението на Човешките ресурси.