Семинар „Езикова култура, реторика и емоционална интелигентност“

Приключило

10 - 11 Ное. 2018

София

Семинар „Езикова култура, реторика и емоционална интелигентност“

Дата:

10 - 11 Ное. 2018, събота - неделя

Час:

09:30 - 17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Зала на учебен център "Респект", София, ул."Славянска" 24, ет.2

За контакти:

02 44 14 404, E-Mail

За събитието

Лектори:

Антонио Гинев – преподавател по български език и литература
Кирил Кирилов – преподавател по актьорско майсторство

Словото не е само звук или писменост. То е сила, дадена на човека да управлява живота си. Начинът на неговата употреба превръща хората в успешни личности, защото словото и езикът имат притегателна сила. Ефективното общуване е изкуство, което ако не е дарба, то се усвоява и е наш етикет.

„Консулта – обучения и семинари” и Учебен център „Респект” организират двудневен семинар по езикова култура, реторика и емоционална интелигентност.

Той е предназначен за ръководители, мениджъри (лидери) на отдели, специалисти по продажби  и маркетинг, юристи, учители, служители от държавната администрация и за всички, за които вербалната комуникация е определяща за успеха на тяхната професионална мисия.

В темите по езикова грамотност и култура ще бъдат разгледани основните правописни и правоговорни принципи за структуриране на въздействаща и запомняща се реч.

Ще се разгледат правилата за писмено общуване в деловата кореспонденция – визитка на личната и фирмена репутация.

С лекциите по реторика и емоционална интелигентност  курсистите ще бъдат запознати и тренирани в завладяващите техники на ораторското майсторство, в средствата за въздействие на другите чрез словото и в умението да управляват емоциите си.

Пълната програма и финансови условия можете да разгледате тук.