Семинар „Данните са новият петрол! Изисквания на новия регламент за защита на данните“

Приключило

27 февруари 2018

София

Семинар „Данните са новият петрол! Изисквания на новия регламент за защита на данните“

Дата:

27 февруари 2018, вторник

Час:

10:00 - 15:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Рамада София, зала Мерджан, София, бул. "Княгиня Мария Луиза" № 131

За контакти:

ЦПО Виана, 0884 200 980, E-Mail

Организатори:

ЦПО Виана

За събитието

На 25 май 2018 година влиза в сила Общият регламент за защита на данните.

Приложението на регламента е задължително за всички юридически и физически лица, държавни, общински администрации и други организации и институции, работещи с лични данни.

Регламентът има пряко приложение във всички страни членки на ЕС и предполага извършването на определени действия за определяне на степента на съответствие с новите правила.

Целта на този семинар е:

– Да представи основните практически положения, предвидени в Общия регламент за защита на данните, както и

– Да предложи възможни организационни, правни и практически решения на компании, организации, мениджъри и отделни    експерти, работещи с данни или управляващи бизнеси, които работят с данни.

Водещи на семинара са:

Адвокат Митко Карушков, Съдружник ТМТ, адвокатско дружество „Камбуров и съдружници“ – препоръчан експерт в областта на защита на данните от Bloomberg BNA;
Адвокат Марио Арабистанов, Сътрудник ТМТ, адвокатско дружество „Камбуров и съдружници“ – препоръчан експерт в областта на защита на данните от Bloomberg BNA.

Водещите на семинара предоставят услуги и продукти в областта на защита на данните, съобразени с текущата и очакваната законова рамка, включително извършване на предварителен анализ за съответствие, предоставяне на препоръки и конкретни практически решения.

Водещите на семинара предоставят услуги в областта на данните на български и международни компании от различни бизнес сектори, например: телекомуникации, химическа индустрия, транспорт и логистика, туризъм, технологични компании и други.

Такса за участие: 150 лева

Регистрация до 05.02.2018 г.: 135 лева

Регистрация на повече от един участник: по 135 лева за всеки