Обучение „Scale-up your It career“

Дата:

21 март 2018, сряда

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Компютърна академия IT STEP, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Фирми като Facebook, Google Амазон, Netflix се обединяват около позицията – има нужда от служители, които решават проблеми, които прегръщат неуспехите си в гориво за постигане на цели и се възползват максимално от това. Служители, които са проактивни и имат нужда от малко или никакви насоки, за да произведат изключителна работа.

Career rEvolution – Scale up your career- програма за кариерно ориентиране и развитие, разработена специално за IT професионалисти.

По време на обучението:

• Създавате индивидуална стратегия за кариерно развитие и план за изпълнение (както като служител, така и като собственик на фирма), който е съобразен с най-смелите ви амбиции
• Развивате най-желаните умения в днешно време – личностно развитие, проактивност, творческо разрешаване на проблеми и ефективна комуникация
• Развивате unfuckwitable mindset и се научавате да елиминирате отрицателните емоции на работното място

След обучението:

• Знаете как да реагирате на всеки „провал“, трудност или предизвикателство и да се възползвате максимално от това
• Знаете как да бъдете проактивни и да се откроявате във вашата компания
• Имате умения да виждате възможности, където другите виждат проблеми
• Можете да поставяте и постигате целите си с лекота
• Умеете да се справяте с несигурност, дори и да нямате цялата информация, която ви е необходима

Нашият екип от професионални треньори и консултанти по кариерно развитие ви подкрепят по пътя към постигането на дръзки цели и смели мечти. Екипът ни използва 4 ключови научни концепции – Growth mindset на Каръл Дуек, Extreme ownership – науката, която помага на американските войници да водят и печелят битки, 4 disciplines of execution – стратегия номер едно за ВСИЧКИ бизнеси за постигане на различни цели, Рокфелерските навици – най-скъпото обучение в света за ефективно поставяне и постигане на цели.

Growth mindset – това е мисленето на хората, които винаги подобряват себе си и работата си; които виждат възможности и решения; които стават все по-добри всеки ден и които се открояват. Научаваме ви да развиете Growth mindset, да отключите скрития си потенциал и да се насладите на професионални постижения

Extreme ownership – шефът ви ви дразни? Доставчиците и клиентите са непоносими? Можете да тренирате себе си, за да сте имунизирани срещу стреса и да се възползвате максимално от всяка ситуация. Това ви прави game canger. Когато шефът ви е задник, вместо да извинявате, вие поемате водещата роля и му помагате да помогне на вас и останалата част от екипа. Никой друг не би направил това на ваше място и именно това е вашият златен ключ за кариерен успех
.
Ефективна комуникация за ИТ – ние ви учим как да се продавате, да бъдете харизматичен комуникатор, да слушате активно и да комуникирате ефективно.

4 disciplines of execution – 80% от това, което правим ежедневно, е спешно. Научаваме ви как да поставяте цели за кариерата си, в работата си, да приоритизирате и да се справяте с всички задачи въпреки цялата лудница около вас. Ние ви помагаме да имате визия за живота, хармония между работата и лично време и да сте сигурни, че винаги имате яснота кои са важните за вас цели.

Защото кариерата ви има значение.

Събитието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация чрез формата в нашия сайт – https://itstep.bg/news-bg/scale-up-your-it-career/.