Събитие „Sound Talks vol.8“

Приключило

17 февруари 2019

София

Събитие „Sound Talks vol.8“

Дата:

17 февруари 2019, неделя

Час:

16:00

Достъп:

Свободен

Място:

"ПЕТЪК" , София, ulitsa Gen. Yosif V. Gurko 21

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Sound Talks

За събитието

След кратка пауза, на 17 февруари (неделя) продължаваме с осмото издание на #SoundTalks. Замислили сме много интересни гости, така че следете страницата на събитието, за да разберете кои ще са те и какви теми ще дискутираме!

______
ЗА НАС

Sound Ninja Music Academy и E-Music Bulgaria обединяват сили, за да създадат Sound Talks – поредица от безплатни събития, в които се дискутират най-различни теми от аудио света. Наш домакин е столичният бар „ПЕТЪК“, където в непринудена обстановка обсъждаме идеи с хора на нашата вълна.

В рамките на 20-минутни панели и Q&A сесии ще си говорим за хардуер, софтуер, миксиране, продуциране, музициране и всичко около професионалното аудио. Очакват ви интересни презентации, вдъхновяващи гости, тематични игри с награди, както и време за нетуъркинг със себеподобни в края на всяко събитие.

Ако рядко ви се случва да си nerd-вате с някой относно хардуер/софтуер/продукционна техника, а ви сърби езика да споделите знанията и опита си по определена тема, ние ви каним на сцената на „Sound Talks“. Изпратете вашата кандидатура на soundtalksbg@gmail.com с кратко представяне и резюме на темата, по която искате да говорите.