Събитие „СофтУниада 2020“

Приключило

22 - 23 февр. 2020

София

Събитие „СофтУниада 2020“

Дата:

22 - 23 февр. 2020, събота - неделя

Час:

14:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Software University

За събитието

📣 За пета поредна година Софтуерният университет те предизвиква да покажеш знания и умения по състезателно програмиране на СофтУниада 2020!
🗓 СофтУнианиада 2020 ще се проведе в рамките на 2 дни. Очакваме ви на 22 февруари и 23 февруари в сградата на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17)!

🏆 СофтУниада 2020 ти дава възможността да се бориш за челните места в състезателното програмиране и/или да разработиш твой продукт, който е уеб, мобилно или софтуерно приложение!

Включи се в СофтУниадата от тук 👉 https://softuniada.softuni.bg/

🎁 Показвайки чудесни резултати на СофтУниада 2020 ще получиш страхотни награди и възможност за кариерен старт!

✅ Проектът ти може да бъде съвместна разработка в екип с приятели или самостоятелно. Можеш да се съревноваваш с достойни противници, изправяйки се и срещу задачите през първия ден! Заслужи титлата “СофтУниадец“, показвайки най-добри резултати в двете категории на СофтУниада 2020!

✍️Регламент и участие
СофтУниада е конкурс по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България. За участие в СофтУниада, има две възможни категории. Можеш да се регистрираш за участие за една от двете или и за двете:
Състезателно програмиране – 22.02.2020 г.
Уеб/софтуерни проекти – 23.02.2020 г.

👥Възрастови групи
Младша възрастова група – до 16 години
Старша възрастова група – над 16 години
Забележка: позволява се в отборите да има участници от двете възрастови групи, като ако един от членовете на отбора има навършени 16 г., отборът се състезава към старшата възрастова група.

Финалният график за презентиране по екипи на всички одобрени проекти ще бъде качен не по-късно от 14 февруари. Моля, спазвайте графика за защита (по часове), като сте на посоченото място 30 минути по-рано.

🏆Награди
✔ Специална награда „СофтУниадец“ за най-добре представилия се участник в двете категории – 7 дневна екскурзия до Сан Франциско
✔ Парични награди по 400 лева за победителите от категория „Уеб и софтуерна разработка“
✔ Стипендии за безплатно образование в Софтуерния университет
✔ Специална награда „СофтУниадец“ за най-добре представилия се участник и в двете категории
✔ Работа и стажове в софтуерни компании за най-изявените участници
✔ Купи и медали за всички победители в състезанието
✔ Тениски за всички участници
✔ Сувенири и подаръци за всички участници
* Специалната награда „СофтУниадец“ ще бъде дадена на участник, който не я е печелил в предишните издания на състезанието.

Регистрация
СофтУниада те предизвиква да покажеш колко си добър в състезателното програмиране и софтуерната разработка!

Регистрацията се извършва през сайта на Софтуeрния университет и е отворена до 1 февруари 2020г. включително. Проектите се предават до същата дата на softuniada@softuni.bg.
Имай предвид, че до тази дата можеш да редактираш информацията, която си изпратил/а вече, като изпратиш коригираните файлове. По този начин ти даваме шанс да представиш най-добрата версия на своята разработка.
След като се регистрираш, ще получиш имейл с допълнителна информация за това, което ти предстои.