Събитие “Счетоводителят, който сбъдва мечти“

Приключило

11 юли 2019

София

Събитие “Счетоводителят, който сбъдва мечти“

Дата:

11 юли 2019, четвъртък

Час:

19:30 - 22:00

Достъп:

Входен билет

Място:

BNI Успех BNI Success, София, бул. "Джеймс Баучър" 100

За контакти:

02 423 8030, E-Mail

Организатори:

BNI Успех BNI Success, Consendo

За събитието

Consendo – Консендо България предлага счетоводни и данъчни услуги, създаване на лична фискална политика, изготвяне на анализ на текущо финансово състояние, създаване на политики и навици при управлението на корпоративните финанси, предоставя становище за открити рискове и предлага план за подобряване. Компанията подкрепя клиентите си дори когато имат бизнес идея, която не могат да опишат или развият сами. Експерти с дългогодишен опит помагат на клиентите си да формулират идеята и да я развият, като заедно вървят напред и нагоре към следващото ниво.

По време на разширеното представяне на Консендо България на седмичната среща на BNI Успех Dimka Ivanova Kancheva, съдружник в Кондендо България ще представи своята страст – счетоводството. Цифрите, които искат и дават любов  Счетоводителят, който сбъдва мечти!

„Счетоводството е сериозна и отговорна професия, изискваща комплекс от качества, която се ползва с голямо уважение по света. За да бъдеш добър в професията е необходимо да развиеш цяла палитра от умения, които включват знанията от академичната подготовка в университета, и развитие на личностни качества като самодисциплина, аналитичност, презентационни умения, комуникация и т.н. В работата си един счетоводител, особено в счетоводна компания се сблъсква с различни бизнеси и дейности, които подлежат на счетоводна отчетност. Любовта му към занаята, обаче, му помага да анализира и разбира тези дейности по-добре, за да отразява правилно случващите се стопанските процеси.“ – споделя Димка Кънчева.

Благодарение на десетгодишната си практика като управител на счетоводна къща, Димка Кънчева натрупва сериозен опит в обучаване на прохождащи предприемачи, подкрепяйки ги по пътя им на развитие. Ежедневно предоставя бизнес консултации по теми като подбор и управление на кадри, годишно счетоводно приключване и други.

Заповядайте на седмичната среща на дружество BNI Успех, запознайте с Димка Кънчева и предимствата на Консендо България. Препоръчваме да си носите повече визитни картички, защото ще имате възможност да представите бизнеса си през повече от 40 предприемачи.

Необходима е предварителна регистрация: http://bit.ly/2sZExhd
Вход 20 лв.