Събитие „Linkedin Recruitment“ с Яко Валкенбург

Приключило

14 юни 2018

София

Събитие „Linkedin Recruitment“ с Яко Валкенбург

Дата:

14 юни 2018, четвъртък

Час:

09:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Кепитъл Форт, София, бул. Цариградско шосе 90

За контакти:

E-Mail

Организатори:

To The Top

За събитието

Все повече интернет потребители прибягват до социалните мрежи, за да се срещат с нови хора и да поддържат своите взаимоотношения. Според проучване, в някои страни 70% от специалистите посещават тези социални мрежи/общности. Докато едни ги използват като система за управление на своите контакти, други ги използват като бизнес мрежа. Но какво могат да направят работодателите с тях?

Това обучение има нещо за всеки и ще ви даде най-новите, уникални и доказани успешни съвети и трикове, за да разгърнете пълния потенциал на LinkedIn. Това обучение е предназначено за професионалисти в областта на човешките ресурси, ръководители, работодатели, специалисти работодателска марка.

Яко Валкенбург провежда събитието „Linkedin Recruitment“ ежемесечноХоландия в групи от 20 души от 2014 г. насам, актуализирайки го своевременно с промените в платформата и непрекъснато налагайки ефективни практики за подбор на персонал.

Какво ще научите:

  • Последните новости в онлайн социалните мрежиКак да станете по-забележими чрез LinkedIn привличане на потенциални кандидати
  •  Развиване  могъща мрежа за набиране на персонал
  •  Най-добрите съвети за търсене на талант (и избягване на високи разходи)
  •  Как да превърнете потенциалните кандидати в нови служители

*Моля, имайте предвид, че събитието ще се проведе изцяло на английски език.