Събитие „Как да ни забележат и да се откроим в Инстаграм“

Приключило

23 май 2018

София

Събитие „Как да ни забележат и да се откроим в Инстаграм“

Дата:

23 май 2018, сряда

Час:

19:00

Достъп:

Такса участие

Място:

р-т Бодега , ет2, София, ул. Цар Асен №6

За контакти:

E-Mail

Организатори:

За събитието

Инстаграм отдавна не е просто приложение за споделяне на снимки. Това е пълноценна социална мрежа от където може да общуваме, да научаваме новини за близките си, за любимите си звезди и новини от любимите ни брандове.

В Инстаграм можем да намерим фотограф за сватбата ни, бижутер за годежния пръстен, здравословна храна, правилен сет за упражнения за отслабване, дрехи, аксесоари и всякакви нови и интересни продукти. И всичко това можем да си го поръчаме без да излизаме от приложението.

Той набира все по голяма популярност, особено след порената промяна на алгоритъма на Фейсбук. Дори има слух че Инстаграм е убиеца всички останали социални мрежи.
Инстаграм в момента е най-бързо развиващата се социална мрежа в света около 800 милиона души имат акаунт в него и продължават да ръстът. Над 15 пъти на ден хората влизат в инстаграм и остават поне 21мин.

*Ако искате да популяризирате продуктите си или себе си по целия свят с Инстаграм това става възможно най-лесно, без сайт, без Фейсбук, без нищо друго.
Днес обикновени майки с деца или студентки продаващи стилни чанти имат повече последователи, които са ангажирани от големите списания и брандове.
Инстаграм промени начина на търговия. Ако преди се е пускала реклама и са се появявали поръчки, то сега се градят аудитории, изграждат се ангажирани последователи и след това се стига до продажба. Брандовете си общуват с клиентите директно, питат ги как да се опаковат, кои нови продукти да пускат, кои не.

Основни теми за дискутиране

1. Как да се откроим в Инстаграм сред милионите акаунти?
2. Къде са парите в Инстаграм?
3. Настройка на акаунта от личен в бизнес.
4. Правилно оформяне на профила.
5. Защита на акунта от взлом.
6. Определяне на целевата аудитория.

За водещата.

Архитект Дарина Христова основател и основен двигател на „Поп арт портрети“ – творчески бизнес, с повече от 8 години стаж като архитект. Основател на сдружение Мещра -традиционни знания и занаяти.
Член на Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ и основател на Фокус група „Творческо предприемачество“.

Преминала е редица обучения на теми бизнес, продажби и реклама в областта на изкуството. В последните няколко години учи как да се популяризира творчеството и практикува различни техники и канали за популяризиране на творци. Следи и наблюдава много български и чуждестранни артисти.
Тя е преминала чуждестранни обучения по инстаграм, експериментира постоянно всяко нововъведение, изпробвала е всичко и го е нагодила за българския пазар