Събитие „GO FOR IT: Progress“

Приключило

23 юли 2019

София

Събитие „GO FOR IT: Progress“

Дата:

23 юли 2019, вторник

Час:

19:30 - 21:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Progress , София, 54B Boulevard "Tsarigradsko shose"

За контакти:

E-Mail

За събитието

„Прогресът е невъзможен без промяна и тези, които не могат да променят мислите си, не могат да променят нищо.“ На това събитие ще погледнем критично върху думите на Джордж Бърнард Шоу и ще разбием именно клишето, че промяната е единствената константа.

Това ще се случи с помощта на Mariya Stefanova Atanasova – директор „Човешки капитал“ в Progress за региона EMEA. Тя отговаря за цялостното преживяване на служителите и HR инициативите за трите главни офиса там (България, Англия и Холандия). По време на лекцията Мария ще разкрие интересни и доказани подходи и техники за вземане на решения, разбиране нанашите силни и слаби страни и как това може да ни помогне да бъдем по-успешни в кариерата си.

––––––––––––

GO FOR IT са поредица от събития, на които каним вдъхновяващи хора с опит в сферата на технологиите. Те споделят своите истории и дават нова перспектива, храна за размисъл и хъс на присъстващите да действат.

Rails Girls Sofia, Women Techmakers Sofia, Women Who Code – Sofia, Coding Girls Sofia и Bulgarian Centre of Women in Technology – BCWT са организациите, които стоят зад този нов формат. С него се стремим да създадем повече възможности за дискусии между хората в общностите ни, но и за всички, които имат интерес и страст към технологиите и искат да растат и да се развиват в сферата.