Residential Forum 2021

Дата:

2 юни 2021, сряда

Час:

09:45

Достъп:

Такса участие

Място:

Sofia Event Center, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Градът Медиа Груп

За събитието

Пазарът на жилища показа устойчивост и не загуби скорост въпреки обществените и икономическите турбуленции. Ограниченото пътуване, социалната дистанция, home office модела и като цяло повечето прекарано време вкъщи все повече поставят във фокус комфорта и средата на обитаване.

Това генерира солидно търсене на нови, по-модерни, по-комфортни и добре уредени жилища, а атрактивните условия за ипотечно кредитиране както и дефицитът на инвестиционни алтернативи спомагат за осигуряване на нужната ликвидност за жилищния пазар.

Индустрията от своя страна генерира все по-интересни, еко-съобразни и технологично-обезпечени проекти, а отношението към цялостната среда и съпътстващата инфраструктура са ключов фактор за успех.

Какво се търси от модерните обитатели и какво планират и предлагат водещите development компании, кои са актуалните проекти в процес на развитие, променят ли се характеристиките на желаната среда на живот и какви тенденции променя това при жилищната архитектура и дизайн, както и кои сградни решения и технологии създават дългосрочна стойност – това ще бъдат основни акценти и фокус на Residential Forum 2021.