Replication Challenge – обучение за възпроизвеждане на стартъп идеи със социално въздействие

Дата:

6 - 8 окт. 2023, петък - неделя

Час:

14:00

Достъп:

Такса участие

Място:

хотелски комплекс Yustina Villas, Родопи, Родопи Планина, на 26 км от Пловдив.

За контакти:

Теодора Енева, 0888796673, E-Mail

Организатори:

Startup Factory

За събитието

Спри да търсиш най-добрата идея, с която да промениш света!

Тя вече е открита някъде.

Вдъхнови се от 40+ работещи решения и повтори едно от тях в твоя регион!

Присъедини се към единствената програма, за която не ти трябва иновативна идея, а единствено желание да разпространиш това, което вече работи.

Включи се в 3-дневното обучение за възпроизвеждане на стартъп идеи със социално въздействие на местно ниво: Replication Challenge.

Разгледай вече работещите решения със социален ефект тук и помисли кое от тях най-добре резонира в теб.

В рамките на първия ден от обучението, участниците ще се запознаят с 40+ успешни компании, които вече оказват положително въздействие в различни части на света в области като околна среда, здравеопазване, образование и др. (Тези решения са отговор на проблеми, подобни на тези, пред които са изправени предприемачите на местно ниво.).

На втория ден участниците ще проучат дали стартъп идеите могат да бъдат възпроизведени в техния регион. Ще се консултират в лични срещи с основателите на тези успешни компании. Ще сформират екипи и ще работят по репликирането на проекта на местно ниво.

На третия ден ще представят тяхното решение пред журито. На специална гала церемония най-добрите екипи ще получат награди, вкл. последващо менторство при осъществяване на техните проекти.

Кога: 6-8 октомври 2023 г.

Къде: хотелски комплекс Yustina Villas, в Родопи Планина, на 26 км от Пловдив.

Официална церемония по награждаването: 17 октомври 2023 г., София, във Френския институт.

Обучението Replication Challenge е насочено към начинаещи предприемачи на възраст между 18 и 35 години, които искат да направят положителна промяна в родното си място, но все още не са открили най-добрата бизнес идея.

* Разходите за настаняване в хотелски комплекс, закуски, обеди, вечери и кафе паузи и обучение се поемат от Посолството на Франция в България по проект на Министерство на външните работи на Република Франция, както и от партньори на организаторите.

Такса участие: 200 лв./човек

Транспортните разходи са за лична сметка.

“Почти всеки проблем е вече решен от някой някъде. Предизвикателството на 21-ви век е да намериш какво работи и да го приложиш в по-голям мащаб!”

Бил Клинтън