Работилница „Личен бизнес модел“

Дата:

16 ноември 2019, събота

Час:

09:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

The Business Institute, София, ул. Фредерик Жолио-Кюри 23А

За контакти:

The Business Institute, +359 894 590 530, E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

Всеки от нас – в ролята си на профeсионалист – има свой бизнес модел: създаваме някому добавена стойност, срещу което получаваме възнаграждение под финансова и/или друга форма. Ако това твърдение ви изненадва (надяваме се, приятно :-), вече имате първа причина да се включите в тази работилницата.

Във всеки случай, тя може да ви e полезна, ако търсите резултатен и иновативен начин да погледнете на своята кариера и професионално развитие. За да планирате дългосрочно и да максимизирате стойността за вас от собствения ви капацитет от знания, умения, опит и контакти. Това е втора причина да бъдете с нас.

С натрупването на професионален опит, често решенията за кариерно развитие и професионални завои стават комплексни, многомерни и нееднозначни. Ако сте в тази ситуация, то имате (трета) причина да прекарате 1 ден в работа върху вашия личен бизнес модел.

Повече детайли за работилницата тук >> 

Работилницата ще се проведе на 16 ноември 2019 г. (събота), от 9:00 до 18:00 ч.  Ако имате интерес или въпроси как да се включите в работилницата, се свържете с нас на: +359 88 2924710, office@thebusinessinstitute.eu.