Обучение „Промените в трудовото законодателство 2021-2022. Въпроси и казуси от практиката. Влиянието на противоепидемичните мерки върху трудовите отношения“

Приключило

25 януари 2022

Online

Обучение „Промените в трудовото законодателство 2021-2022. Въпроси и казуси от практиката. Влиянието на противоепидемичните мерки върху трудовите отношения“

Дата:

25 януари 2022, вторник

Час:

09:30 - 15:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Връзки:

Програма

За контакти:

Денислава Рускова, 0888807911, E-Mail

За събитието

Онлайн обучение на 25.01.2022 г. на тема

Промените в трудовото законодателство 2021-2022
Въпроси и казуси от практиката. Влиянието на противоепидемичните мерки върху трудовите отношения.

Лектор: Теодора Дичева

Начало: 09,30 ч. – 15,00 ч.

Обучението е насочено към счетоводители, ръководители и специалисти в отдел „Човешки ресурси“, ръководители отдел ТРЗ и Личен състав, управители и собственици на фирми, юристи и всички, които искат да научат повече за спецификата на трудовите отношения и актуалните промени в трудовото законодателство

Теми:

1. Актуалните промени в Кодекса на труда и в подзаконовите нормативни актове
2. Разпределение на работното време: удължено, непълно и гъвкаво работно време, разпокъсано работно време и ненормиран работен ден. Време на разположение и дежурство. Особености при въвеждане на работа на смени при установено подневно и сумирано отчитане на работното време.
3. Най-важните изисквания на трудовото законодателство при установено сумирано изчисляване на работното време.
4. Конкурсното начало – законова възможност на работодателите да упражнят работодателското си право на наемане на персонал.
5. Нови и стари задължения на работодателите от началото на 2022 година, предвидени в Закона за хората с увреждания и в Правилника за неговото прилагане, във връзка изпълнението на квотите. Сроковете за изпълнението им.
Отговори на въпроси и дискусия
(Темите ще бъдат актуализирани при настъпване на промени в законодателството към датата на обучението)

Информация за лектора:

г-жа Теодора Дичева е юрист. Завършила е ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“. Автор е на многобройни коментари, книги, сборници и наръчници в областта на трудовото законодателство с приоритет в областта на практическото прилагане на трудовото законодателство и инспектирането на труда.
От 1998 година работи в ИА ГИТ като част от Правната дирекция, а от 2008 г. до август 2019 г. е директор на дирекция „Правно осигуряване на инспекционната дейност“ в ИА “ Главна инспекция по труда“. Водещ лектор на много семинари и обучения по проблемите на трудовото право.

ЗА КОНТАКТИ И ЗАПИСВАНЕ:
тел. 08888 07 911 е–mail: domestics@abv.bg или magisterd@abv.bg Денислава Рускова

Може да се регистрирате директно от нашия сайт – след програмата на семинара има електронна форма за регистрация или да изпратите мейл на domestics@abv.bg
с Вашето име, данните на фирмата за издаване на фактура и тел. и e-mail за връзка.
В рамките на 24 ч. ще получите отговор – потвърждение.

Цени:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Преференциална цена 100 лв. без ДДС / 120 лв. с ДДС за един участник
при записване и плащане до 31.12. 2021 г.
–––––––––
РЕДОВНИ ЦЕНИ:
140 лв. без ДДС /168 лв. с ДДС/ за един участник
За участвали в предишни наши семинари 130 лв. без ДДС /156 лв. с ДДС/ за участник
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Закупуване на допълнителна идентификация за втори и следващ участник от една фирма 50 лв. без ДДС / 60 лв. с ДДС за един участник (важи за всички ценови периоди)

Онлайн обучението включва:
лекции 6 уч. часа от 9,30 ч. – 15.00 ч., почивки, презентация в електронен вид

Семинарът се провежда в реално време и не се предоставя запис. Ще получите линк към zoom.us ден преди събитието, подробен материал и упътване за участие в семинара. С една идентификация може да се участва само на едно устройство! Изписвайте името си при влизането в zoom (което сте посочили при записването за семинара), за да бъдете допуснати до семинара. Ангажимент на всеки участник е да се запознае с платформата и работата с нея предварително, да изпробва устройството, от което ще участва, като се убеди, че има работеща аудио система и надеждна интернет връзка. Наличието на камера не е задължително.

Фактурите и линк за участие се изпращат на посочения при записването електронен адрес.

Краен срок за записване и плащане по редовните цени е 21.01.2021 г.