Продължаващо професионално обучение по застраховане по КЗ

Дата:

18 ян. - 28 февр. 2021, понеделник - неделя

Час:

В удобно за Вас време

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Материали:

Изтегли PrezentaciaPO

За контакти:

+359 2 850 53 64, E-Mail

За събитието

Продължаващо професионално обучение по застраховане по КЗ онлайн

Дистанционно обучение по застраховане към Приложение 3 от Кодекса на застраховане – Продължаващо обучение за служителите.

 

Този курс е за Вас, ако:

 

  • Вече сте преминали курса по задължително обучение по застраховане по чл. 304 от КЗ
  • Искате да разширите своите професионални знания и умения.
  • Искате да продължите своето кариерно развитие като брокер.
  • Имате желание да научите нови съвременни техники, с които да привлечете повече клиенти.
  • Искате да обучите Вашите служители.

 

Какво включва обучението?

Обучението застъпва основни теми в застраховането: застрахователни услуги на пазара, ежедневен работен процес и процедури на застрахователни агенти и брокери, примери за продажба и добри практики, правни ограничения за подписване на договора за застраховка, управление на конфликти на интереси и много други. Обучението съдържа и много примери, казуси, междинни тестове, финален изпит.

 

Какви знания и умения ще придобиете?

 

  • Ще научите какви са правните ефекти при сключване на договори за застраховка чрез посредници, ще добиете по-добра ориентация в безопасността на застрахователния пазар – при съмнителни транзакции в застрахователната дейност, както и правила при сключване на договора за застраховка по електронен път.
  • Ще добиете знания как да поддържате връзка с клиента и да увеличите удовлетворението му и как да развивате все по-добри взаимоотношения с настоящите си клиенти, както и администриране на клиентските полици.
  • Ще разширите знанията си за управление на работния процес, управлението на продажбите. Ще добиете и някои чисто практически умения като водене на успешни преговори, справяне с възражения, умения да оставяте ефективни гласови съобщения, техники и похвати за писане на резултатни имейли и още много други.

 

Защо да изберете нашето обучение?

Нашето обучение е изцяло дистанционно, дигитализирано и достъпно онлайн, навсякъде по всяко време! Изработили сме онлайн лекциите, в интерактивен формат, онагледени с много снимки и илюстрации, речник със застрахователни термини, форум, в който обучаемите могат да изказват своето мнение или да задават въпроси. След успешното му преминаване, нашата система ще Ви издаде сертификат,  който можете да разпечатате.

Издадените от нас сертификати са с QR код, който може да бъде прочетен с мобилно устройство даващ информация за автентичността на сертификата, за неговата валидност и др.

Обучението ще направи работата Ви по-ефективна и ще подпомогне кариерното Ви развитие. Най-важното – Вие може да ръководите изцяло времето за провеждане на Вашият обучителен процес! Да осъществявате обучението си изцяло в домашна обстановка или в офиса през свободното си време, пиейки чаша кафе. Не отлагайте!

 

Такса участие: 60 лв. с ДДС.

 

Можете да закупите обучението тук: https://www.online-learning.bg/prodlzhavashho-obuchenie-po-zastraxovane-po-kodeksa-na-zastraxovaneto

 

За повече информация: email: office@nitbg.com или телефон: +359 2 850 53 64