Презентация на University of Twente в София 28.09.2018

Приключило

28 септември 2018

София

Презентация на University of Twente в София 28.09.2018

Дата:

28 септември 2018, петък

Час:

18:30 - 20:00

Достъп:

Свободен

Място:

х-л „Даунтаун“, София, бул. Васил Левски 27 1040 София, България

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Sky Lines Bulgaria

За събитието

University of Twente е един от водещите научно-изследователски университети в Холандия с доказани постижения в областта на новите технологии и тяхното влияние върху обществото.

На 28 септември негов представител ще гостува в София, за да се срещне с кандидат-студенти, които желаят да продължат образованието си в Холандия. Събитието ще започне проведе в х-л „Даунтаун“, който се намира на ъгъла на бул. „Васил Левски“ и ул. „6-ти септември, в непосредствена близост до офиса на „Скай Лайнс. Начален час – 18:30 ч. Заповядайте, за да получите подробна информация относно условията на кандидатстване и възможностите за обучение в едно от най-престижните учебни заведения в страната на лалетата!

University of Twente неизменно присъства в световните класации за висше образование. Той се нарежда на 25-то място в Европа и попада в топ 200 на най-добрите университети в света! Отличен е за най-добрия технически университет в Холандия от престижната класация Keuzegids Universiteien 2018.

Университетът е единственият в Холандия, който разполага с реално работещ университетски комплекс, в който се помещават всички учебни сгради, съоръжения и лаборатории. Благодарение на него, University of Twente се нарежда сред десетте най-големи изследователски институти по целия свят!

Учебното заведение предлага разнообразие от програми на английски език, простиращи се от инженерните до социалните и управленски науки. За предстоящата 2019/20 г. можете да избирате сред 20 бакалавърски и 30 магистърски специалности в следните области:

  • Engineering Technology;
  • Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science;
  • Science and Technology;
  • Behavioural, Management & Social Sciences;
  • Geo-Information Science and Earth Observation

С инициативи като Venture Lab университетът подпомага реализирането на новаторски идеи, насърчава предприемачеството и създаването на фирми от самите студенти в процеса им на обучение. През последните 20 години има създадени 800 такива компании.

Още любопитни факти ще научите по време на предстоящата презентация на 28 септември от 18:30 ч. в хотел „Даунтаун“. Входът за събитието е безплатен.