Презентация на Пловдив Сити Консиерж, първия градски чатбот у нас

Дата:

11 май 2019, събота

Час:

16:00 - 17:00

Достъп:

Свободен

Място:

Академия за Музикално и Танцово Изкуство - Пловдив /АМТИИ/, зала 13 , Зала, Пловдив, ул. „Тодор Самодумов“ 2, СТАРИЯ ГРАД

За контакти:

Елица Стоилова, +359 895 190 022, E-Mail

За събитието

На 11 май по време на фестивала на виното в Пловдив, Дефиле „Вино и Гурме“, в Стария град ще бъде направена презентация на първия градски чатбот в България, Пловдив Сити Консиерж.

Виртуалният асистент „Пловдив Сити Консиерж“ е проект на чатбот агенция Umni  съвместно с Inside&Out, лицензиран представител на In Your Pocket Bulgaria. In Your Pocket e един от най-големите европейски провайдъри на туристическа информация за над 100 града на континента, която се публикува на сайта на издателите, както и в справочници, издавани в 23 държави.

„Пловдив Сити Консиерж“ е чатбот  – помощник, компаньон и съветник на чуждестранните туристи и посетителите на града в Месинджър на английски език, 24/7. Това е дигитално средство за града и местния бизнес да комуникират с туристите и посетителите и да промотират сред тях най-доброто, което гостите на града могат да видят, чуят, посетят, разгледат и опитат в Пловдив. Той e удобен и лесен за използване без сваляне и инсталиране на приложения и предлага персонализирана информация на посетителите. Гостите на града могат да търсят в него информация по категория и място или по ключова дума и да му задават въпроси за настаняване, ресторанти, заведения, услуги за бизнеса, развлечения и атракции, шопинг, градски забележителности, транспорт и друга полезна информация като времето, валутен калкулатор, качеството на въздуха, хороскопа за деня.

Първата версия на градския чатбот на Пловдив има близо 400 обекта и услуги, но виртуалният асистент се развива със всеки един разговор с потребител и е отворен към бизнеса, заинтересован да бъде представен в този дигитален помощник на посетителите.

„Пловдив Сити Консиерж“ може да бъде разгледан тук