Представяне на направление „Компютърна графика и дизайн“

Дата:

26 март 2018, понеделник

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Компютърна академия IT Step, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Напоследък все по-търсени стават професиите, свързани с информационните технологии. Една от тях свързва творческите и дигитални умения и е предназначена за творци, авантюристи и мечтатели. Сещате ли се коя е тя? Професията на графичния дизайнер, разбира се.

Ако сте творческа натура и искате да развиете блестяща кариера в бранша, но сте се оказали в задънена улица, заради въпроси, на които не намирате отговор – то IT STEP е мястото, където ще разсеем тази мъгла.

Предимствата на дизайнерската професия са толкова много и искаме да Ви разкажем за тях!

Заповядайте на специалната презентация по „Компютърна графика и дизайн“, където ще намерите отговори на всички неизвестни, свързани с кариерата на графичния дизайнер. Входът е свободен и всеки е добре дошъл!

Ще Ви разкажем и за това какви са условията за обучение в Международна компютърна академия IT STEP, на какви принципи и основи заляга то и как може да Ви помогне да достигнете мечтаната цел!

Заповядайте на срещата на Стамболийски 55 в Международна компютърна академия IT STEP.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни – https://itstep.bg/news-bg/profesionalno-napravlenie-kompyutrna-grafika-i-dizajn/