Практическо обучение за работа с решението за бизнес анализ Tableau

Дата:

9 - 13 сеп. 2019, понеделник - петък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Офис Тим ВИЖЪН България, 3, София, ул. Бесарабия № 108В

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Тим ВИЖЪН България

За събитието

Включете се в поредното издание на практическото обучение за работа с лидера в системите за бизнес анализ – Tableau, организирано от Тим ВИЖЪН България. Научете как да боравите с данните с лекота и придобийте умения за работа с един от най-широко използваните BI софтуери.

Практическо обучение за работа с Tableau

9 – 13 септември 2019 г.

Tableau е решение, създадено специално, за да позволи да обработвате големи обеми информация от разнообразни източници и да ги представяте по лесен за разбиране и анализ начин чрез интерактивни графики. Tableau позволява с няколко клика да създадете взаимосвързани графики, да изследвате тенденции и зависимости, да създавате прогнози и да вземате обосновани от данните решения.

Придобийте задълбочени знания и практически умения за работа с аналитичното решение, научете как да ползвате богатата му функционалност, за да създавате с лекота информативни справки и анализи.

Практическото Tableau обучение ще ви запознае с функционалностите на системата, добрите практики за използването й и реалните й приложения. Ще имате възможност да приложите на практика целия усвоен материал и да разчитате на помощта и напътствията на нашите опитна Tableau експерти.

Защо да се включите в този курс?

 • Ще се научите да боравите пълноценно с водещо BI решение, на което се доверяват над 86 000 компании по света
 • Ще можете да създавате визуални анализи за минути без да се налага да програмирате
 • Ще можете да извличате в максимална степен полезната информация, скрита зад данните
 • Ще придобиете умения, които работодателите търсят и ценят

Обучението покрива теми като:

 • Свързване към данни (типове връзки, създаване на екстракт, дименсии, мерки, показване и скриване на полета, създаване на папки и др.);
 • Работа с данни (филтриране и видове филтри, групиране и сортиране, използване на калкулации и референтни стойности, смесване на данни от различни източници и др..);
 • Изграждане и разбиране на основни визуализации (хистограма, топлинни карти, площ диаграми, bubble chart, комбинирани графики, графики с двойна ос, кодиране с размер и цвят и др.)
 • Създаване на работни табла от взаимосвързани визуализации;
 • Анализиране (създаване на стойности, таблични калкулации, създаване на линии на тренда, работа с не-агрегирани стойности, прогнозиране и др.)
 • Запазване и споделяне на справки
 • Подготовка на данните за обработка и др.

Обучението се провежда в група от максимум 8 души, което гарантира пълноценното участие на всички курсисти и максималния полезен ефект.