Практически форум „Пътят на предприемача“

Дата:

29 февруари 2020, събота

Час:

09:30 - 19:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Български Културен Център , София, ул. Веслец 13

За контакти:

КОНСЕНДО ООД, +359 88 5 80 97 60, E-Mail

Организатори:

Консендо

За събитието

Обмисляте интересно бизнес начинание, а ви липсва практическият опит да го осъществите?

Имате идея, която може да работи за вас, а ви липсва стратегия?

Готови сте да предприемете голямата стъпка към успеха, но се колебаете за малките стъпки преди и след него?

Вземете със себе си всички подобни  въпроси и колебания на практическия форум „Пътят на предприемача“. Форумът ще се проведе на 29 февруари 2020 г. в залата на Българския културен център в София. Регистрацията на участниците е от 09:00 часа.

Какво е „Пътят на предприемача“?

С тази авторска кампания екипът на „Консендо България“ фокусира богатия си консултантски опит в областта на бизнес развитието, предприемачеството и управлението на личните финанси. Стартирала точно преди година, кампанията се разгърна със серия от информационни срещи в редица български градове.  Павел Хрисков, управляващ партньор в „Консендо“, пояснява какво отличава тези срещи от всички подобни формати: „Непосредственият диалог с младите хора е най-ефективният начин да вникнем наистина в техните идеи и да бъдем полезни с насоки за развиването им. Ние не предлагаме екстравагантни формули на успеха, нито смятаме, че успехът се случва „отвън“. Вярваме, че у всяка личност има потенциал, който може да се разгърне с амбициозност, последователност и конкретни постъпки.“

Какво ще вземат участниците от „Пътят на предприемача“?

Форматът включва два основни модула. Планирани са 6 основни лекции, свързани с процеса на изграждане на бизнес върху стабилни основи. Участниците ще получат професионални съвети как адекватно да оптимизират финансите си.  Ще бъдат разгледани практически примери за работещи идеи и как да ги лансираме конкурентно. Обучението е и за всички желаещи да разберат как се съставя бизнес план, преди да бъде представен за финансиране. Ще бъдат дискутирани примери за успешни бизнеси, стартирали с почти нулев капитал. Целта на екипа на „Консендо България“ е да открои решения на проблеми  „извън кутията”. Фокусът в обучението са мотивацията и инициативността. Участниците ще получат актуална перспектива към поставянето на лични цели. Едновременно с това ще се обърне внимание и на грешките, които ни пречат да успяваме, независимо колко уникални идеи имаме. Неефективните представи и навици във връзка с парите и тяхното управление също ще са сред темите, които ще бъдат засегнати в обучението. Ще се спрем на силни предприемачески подходи за развитие и ще разгледаме необходимите първи стъпки за един предприемач. Всички млади хора, които вярват в качествата си, но се колебаят как да ги приложат най-ефективно, са добре дошли!

За лекторите

„Пътят на предприемача“ е по идея и реализация на млад екип от консултанти, счетоводители, данъчни и юридически експерти, специалисти по бизнес развитие, човешки ресурси и финанси. Екипът на „Консендо България“ има многогодишен опит в работата с мултинационални компании, организации от публичния сектор, частни компании, предприемачи, семейни бизнеси и физически лица. В заключителното събитие на 29.02.2020 г. като лектори ще се включат:

  • Павел Хрисков, управляващ сътрудник в консултантска компания „Консендо“. През последните 7 години води обучения и лекции на теми, свързани със стартиране на собствена дейност и управление на бизнес процеси.
  • Димка Кънчева – благодарение на десетгодишната си практика като управител на счетоводна къща, тя натрупва сериозен опит в обучаване на прохождащи предприемачи, подкрепяйки ги по пътя им на развитие. Ежедневно предоставя бизнес консултации по теми като подбор и управление на кадри, годишно счетоводно приключване и други.

Всички млади хора, които вярват или не вярват в качествата си, или се колебаят как да ги приложат най-ефективно, са добре дошли!