“Първи стъпки в бизнеса” – ИУ Варна | 20 Май 2023г – организатор JCI Varna

Дата:

20 май 2023, събота

Час:

10:00 - 14:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

ИУ Варна - Зала 128, Зала 128, Варна, бул. Княз Борис I Варна

За контакти:

Деница Велева, +359884224998, E-Mail

Организатори:

JCI Varna

За събитието

Бизнес семинарът “Първи стъпки в бизнеса” събира опитни предприемачи, бизнес лидери и млади хора на 20 май в Икономически университет- Варна.

Международна младежка камара Варна (JCI Varna) в партньорство с Икономически университет-Варна организират шестото издание на безплатния бизнес семинар “Първи стъпки в бизнеса” на 20 май от 10.00 ч. в зала 128 на ИУ-Варна.

Близо 200 ентусиаста вече са заявили желание за участие в бизнес семинара, като желанието им е да могат да почерпят знания и ценен опит от гост-лекторите, които ще засегнат различни теми с фокус: продажби, маркетинг, развиване на бизнес на международни пазари, валидиране на бизнес идея, управление на екипи, и други.

“Първи стъпки в бизнеса” е безплатен семинар по предприемачество, който цели да срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Посетителите ще имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на четирима лектори, които също така ще споделят практически знания, свързани със започване на бизнес във България, продажби, маркетинг и личностно развитие.

Гост-лектори на събитието ще бъдат:

•            проф. д-р Евгени Станимиров, ректор на ИУ-Варна

•            Темелко Дечев, управляващ партньор в ExpandX

•            Петър Дяксов, управляващ партньор в SEOMAX

•            Бойко Проданов, партньор и управител в ActionCoach

Събитието е Напълно Безплатно, но местата са ограничени с предварително запазване: тук

Информация за събитието и програмата можете да намерите във Facebook страницата на JCI Varna или директно от Facebook събитието (тук)