Открит урок: Дизайн за социални мрежи

Дата:

24 март 2018, събота

Час:

16:00 - 17:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Компютърна академия IT STEP, София, бул. „Александър Стамболийски“ 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

За безплатна регистрация: https://itstep.bg/events-slider/otkrit-urok-dizajn-za-socialni-mrezhi/

Случвало ли Ви се е да прекарвате часове пред компютъра, опитвайки се да си сътворите интересен кавър или снимка, свързана с профил в социалните мрежи? Искате ли да научите как това да стане по лесен, достъпен и оригинален начин без губене на излишна енергия?

Всеки, който има усет за хармония в цветове, форми и образи, е привлечен от дизайна. Въпросът е дали иска да превърне тази своя страст в доход и кариера или просто да го остави като свое „тайно оръжие“ и повод за завист сред приятелите в социалните мрежи.

Ако искате да разберете дали това е Вашата сфера за развитие, то тогава заповядайте на нашето безплатно събитие, чиято пресечна точка е дизайнът и социалните мрежи.

Водеща фигура на събитието ще е Моника Писарова, която ще Ви запознае с успешните практики, размери, стилове, както и някои от най-интересните инструменти за създаване на лично изкуство в социалните мрежи.

Входът за събитието е безплатен, но поради ограничения брой места е нужна регистрация, чрез формата в сайта ни – https://itstep.bg/events-slider/otkrit-urok-dizajn-za-socialni-mrezhi/