Онлайн обучение „ЗОП – 2021. Стъпки, проблеми, грешки. Най-важното при работата с платформата от правна и техническа гледна точка“

Приключило

7 декември 2021

Online

Онлайн обучение  „ЗОП – 2021. Стъпки, проблеми, грешки. Най-важното при работата с платформата от правна и техническа гледна точка“

Дата:

7 декември 2021, вторник

Час:

09:30 - 16:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

Връзки:

Програма

За контакти:

Денислава Рускова, 0888807911, E-Mail

Организатори:

Магистер Диксит ЕООД

За събитието

Онлайн обучение  ЗОП – 2021

Стъпки, проблеми, грешки. Най-важното при работата с платформата от правна и техническа гледна точка

Лектор: адв. Милана Кривачка

ДАТА:  07.12.2021 г., начало 9.30 ч. – 16.30 ч.   

Теми:

 

Анализ на измененията и допълненията на ЗОП и ППЗОП – 2021

Нови методически указания на АОП

Проблеми при подготовката на процедурата за възлагане на обществената поръчка чрез ЦАИС ЕОП.

Актуални въпроси при работа с ЦАИС ЕОП – действия и процедури, проблемни области

Дискусия и отговори на въпроси

( темите ще бъдат разширени и актуализирани съобразно състоянието на законодателството към датата на провеждане на обучението)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКТОРА:

Милана Кривачка е магистър по право и утвърден специалист в областта на обществените поръчки, концесиите, държавната и общинска собственост, градоустройството (ЗУТ), както и гражданското и търговското право. Действащ адвокат.  В продължение на 10 години тя е работила като държавен експерт в Дирекция ”Правна” на Министерския съвет и в това си качество е участвала непосредствено в изработването на проектите на всички нормативни актове, свързани с обществените поръчки, а именно ЗОП, ППЗОП, НВМОП, НУРВСОП и техните изменения.  Освен това Милана Кривачка в съавторство с други специалисти в тази област е автор на обособени раздели от книги за обществените поръчки на различни издателства.

Милана Кривачка е автор и на много статии в областта на обществените поръчки, публикувани в различни специализирани списания.

Тя е ръководител на авторския колектив, който подготвя материалите за наръчника “ Процедури по обществени поръчки в България и ЕС „.
Може да се регистрирате директно от нашия сайт www.magisterdixit.net – след програмата на семинара има електронна форма за регистрация или да изпратите мейл на magisterd@abv.bg с Вашето име, данните на фирмата за издаване на фактура и тел. и e-mail за връзка.
В рамките на 24 ч. ще получите отговор – потвърждение и проформа фактура с информация за плащането.

За контакт:

тел. 08888 07 911  е–mail: magisterd@abv.bg     www.magisterdixit.net     Денислава Рускова

 

ОНЛАЙН ВАРИАНТ В ZOOM.US

ПО-НИСКА ЦЕНА 120 лв. без ДДС / 144 лв. с ДДС

при заплащане на таксата до 24.11.2021 г.

РЕДОВНИ ЦЕНИ след 24.11.2021 г.

За един участник – 160 лв. без ДДС / 192 лв. с ДДС
За участвали в предишни наши семинари– 150 лв. без ДДС / 180 лв. с ДДС за участник

Закупуване на допълнителна идентификация за втори и следващ участник от една фирма 50 лв. без ДДС / 60 лв. с ДДС за един участник 

(важи за всички ценови периоди)

Онлайн обучението включва:

лекции 8 уч. часа от 9,30 – 16.30 ч., почивки, презентация в електронен вид

Семинарът се провежда в реално време и не се предоставя запис. Ще получите линк към zoom.us ден преди събитието, подробен материал и упътване за участие в семинара. С една идентификация може да се участва само на едно устройство! Изписвайте името си при влизането в zoom (което сте посочили при записването за семинара), за да бъдете допуснати до семинара. В тази връзка е по – добре да имате безплатна регистрация в платформата, която ще Ви разпознае автоматично. Ангажимент на всеки участник е да се запознае с платформата и работата с нея предварително, да изпробва устройството, от което ще участва, като се убеди, че има работеща аудио система и надеждна интернет връзка. Наличието на камера не е задължително.

Фактурите и линк за участие се изпращат на посочения при записването електронен адрес.