Office Investments & Workspace Forum 2021

Приключило

22 април 2021

Online

Office Investments & Workspace Forum 2021

Дата:

22 април 2021, четвъртък

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Градът Медиа Груп

За събитието

Office Investments & Workspace Forum 2021
The ongoing transformation.

Пазарът на офис площи в България е пряко свързан с нуждите и изискванията на ключови технологични и иновативни глобални сектори като IT, BPO и други модерни бизнес услуги, които сами по себе си през последните години са в постоянен процес на динамично развитие и възприемане на структурни промени. Трансформация, иновация, гъвкавост не са нови думи за този тип индустрии, а епидемичната ситуация, белязала 2020 година, само добави още един аспект към факторите за продължаващата метаморфоза на работните модели, респективно и на работните пространства и начина, по който те изглеждат и функционират.

Офис сегментът беше подложен на тест през последната година, но показа своята устойчивост и дългосрочна перспектива като важен хъб на корпоративната култура, комуникация и талант.

Експерименти като работа от вкъщи, които получиха сериозен тласък през 2020, вече показват своите дефицити – те безспорно ще бъдат елемент от работния процес и в бъдеще, но в много по-ограничен размер от нивата през последната година. А започналият още преди пандемията продължителен процес по трансформация от площи към работни екосистеми ще бъде надграден – здравословната, еко-съобразна и устойчива офис среда ще бъдат стандарт, гъвкавостта – основна характеристика, а комфортът, хигиената и безопасността – задължителни.

Office Investments & Workspace Forum 2021, организиран от Градът Медиа Груп, ще очертае тенденциите в офис сегмента като предостави платформа на експертите от най-активните инвестиционни и asset management компании, на представители от най-динамичните компании от IT / BPO сектора, водещите CRE консултанти, архитекти и workspace дизайнери, както и на иновативните компании за сградни иновации и технологии, които да споделят своята гледна точка и актуален опит.

Основни акценти от програмата:

– Workplace trends 2021: Създаване на работни пространства в постоянно променяща се среда – как водещите компании адаптират своите бизнес модели и как тези промени ще повлияят на продуктивността и ролята на офиса като централизирана платформа?

– Market outlook: Какви са очакванията на експертите за пазара на офис площи през 2021?

– Бъдещето на работата: как да гарантираме ефективност, качество на услугите и процесите и устойчива корпоративна среда при динамично променящите се представи за работна екосистема?

– Tенденциите и бъдещето на работния процес – какъв е следващият етап в развитието на съвременната офис среда и как ще изглеждат работните пространства?

– Изискванията за здраве и безопасност като двигател на промяната – отговорът на големите офис проекти. Kак ще се отрази на начина, по който се планират, проектират и експлоатират съвременните офис сгради?

– Projects showcasе: актуалните офис проекти 2021. Архитектурни тенденции 2021 – динамичното развитие на пазара на офиси и неговия ефект върху подхода за планиране и дизайн.

– Building innovation: добавяне на стойност чрез технологични сградни решения и иновативен подход.

Публикувано на 08 март