Обучение за създатели на интерактивно онлайн обучение

Приключило

21 сеп. - 21 Ное. 2021

Online

Обучение за създатели на интерактивно онлайн обучение

Дата:

21 сеп. - 21 Ное. 2021, вторник - неделя

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Online

За контакти:

Лазар Иванов, 0896564848, E-Mail

Организатори:

Multitrain

За събитието

Ако сте търсили надеждни и практични знания и информация за това как да изградите електронен курс от най-съвременен тип – спрете! Вече намерихте достоверен източник. Този онлайн курс е подготвен от практици, които споделят опит и ще ви дадат знания, насоки, обратна връзка и работещи техники, чрез които да се справите с предизвикателствата на създаването на онлайн обучение. В практикума ще приложите наученото и ще развиете уменията си. Като резултат в края на курса ще имате своето интерактивно онлайн обучение.

Организация на обучението: Общата продължителност на обучението е около 32 часа, разположение в календарния график. Кога и колко време ще инвестирате решавате вие, спрямо вашето време и индивидуални възможности. Темите се отварят по фиксиран график и винаги ще можете да се връщате към минали теми.
В първата част от тема 1 до тема 6 чрез поредица от интерактивни слайдове ще получите основната информация, която ви е необходима, за да постигнете успех в практическите задания.
В практическата втора част ще получите достъп и до  LMS инстанцията на Мултитрейн (https://mtworkshop.contipso.com), в която ще получите права да създавате обучения. Ще получавате задачи, чрез които стъпка по стъпка да изградите свое реално онлайн обучение. Ще можете да се възползвате и от две минимум едночасови индивидуални сесии с преподавател, който ще ви даде персонализирани насоки.
Вашите въпроси можете да задавате асинхронно  към другите участници и водещите на обучението, когато е удобно за вас, чрез вътрешната система за съобщения или директно в курса. По ваше желание може да има и синхронни виртуални стаи за срещи, чиито график и продължителност ще бъдат уточнени допълнително.

Посочената цена е промоционална за ранно записване и ще важи до 01 септември 2021 г.