Обучение „ПРЕВЕНЦИЯ НА ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ“

Приключило

9 октомври 2019

София

Обучение „ПРЕВЕНЦИЯ НА ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ“

Дата:

9 октомври 2019, сряда

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ВИТОША Парк Хотел, София, ул. „Росарио” 1

За контакти:

E-Mail

Организатори:

EXPERT EVENTS

За събитието

Обучението има за цел да Ви снабди с нужните практически умения за откриване и предотвратяване на различните видове финансови измами въввсички фирми и организации.

Обучението е практически ориентирано, с реални примери от практиката на лектора.

По време на обучението ще бъдат анализирани различните видове измами, ще бъде представенаТеорията за триъгълника на измамите.

Ще бъдат приведени международни статистики за измамите и ще бъде представен ефективния подход на организациите към финансовите измами.

Обучението изобилства от практически примери за „червени лампи/индикатори” за измами от различни служители и в различни области, в т.ч.:

– Индикатори за измами от служители

– Индикатори за измами от ръководители

– Индикатори за измами в областта на покупките и договорите

– Индикатори за измами по обществени поръчки

 

Ще бъде представено какво трябва да представлява писмената политика за превенция на финансови измами и ще бъдат разгледани нейните основни елементи.

Ще бъдат споделени множество примери за разкриване на финансови измами от опита на лектора. Ще бъдат представени и ефективните подходи за разследване на финансови измами в т.ч. и препоръки за изграждане на ефективна система за превенция на финансовите измами „стъпка по стъпка”.

Водещ обучението е г-н Йордан Карабинов, MBA, CIA, ACCA – Председател на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България