Обучение по Планиране на капацитета

13 ноември 2020

София

Обучение по Планиране на капацитета

Дата:

13 ноември 2020, петък

Час:

09:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

-, София

За контакти:

+359 2 931 19 08, E-Mail

За събитието

Компаниите трябва да управляват ефективно своите ресурси, за да увеличат печалбите си. Независимо дали тези ресурси са машини или хора, важно е да се балансира работата, която трябва да бъде извършена от тези ресурси, за да могат клиентите ни да получат желаното обслужване. А това означава добро управление на продуктивния капацитет. Една компания трябва да е наясно с капацитета на своите ресурси, да разбира какво количество работа трябва да бъде извършено от тези ресурси и да работи в насока балансиране на тези неща. Прекаленото много работа означава или работа в извънработно време или недоволни клиенти. Прекалено малко натоварване означава, че харчим пари, а ресурсите стоят свободни.

По време на този фокусиран, еднодневен семинар ще се научите как да определите наличния капацитет на вашия бизнес. Това може да бъде един единствен човек или машина или цялата компания. Ще се научите също как да изчислявате количеството работа, която трябва да бъде извършена и как да подредите работата в ред спрямо ресурсите, които имате.

Основни теми:

Изчисляване на капацитет
Корекции в изчисленията
Изчисляване на натоварването
Техники за определяне на натовареност и график
Предотвратяване на претоварване
Оценка на използвания капацитет и натовареност

За кого е предназначен курсът:

Професионалисти в сферата на планиране на производството, планиране на капацитета и ресурсите, плановици, ръководители производство, мениджъри.

Ползите за вашата компания от посещението на този семинар включват:

Подобрено обслужване на клиенти
Намален престой на ресурси
Подобрена използваемост на ресурсите
Повишена доходност

Регистрационна такса: Ранна регистрация и плащане – 180 евро + ДДС – платени до 13 октомври 2020. Регистрация и плащане след 13 октомври 2020 – 200 евро + ДДС. Краен срок за регистрация и плащане – 10 ноември 2020. В цената са включени материали, две кафе паузи и обяд. Регистрирайте се на сайта ни или ни потърсете по телефон или имейл за повече информация.

 

За повече информация и регистрация, натиснете тук.