Обучение „Емоционална пластичност“

Дата:

21 март 2021, неделя

Час:

10:30 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Академия за Емоционална Интелигентност, Входът е откъм ул. "Неофит Рилски"., София, бул. "Витоша" 50, ет. 1

За контакти:

Академия за Емоционална Интелигентност, 0883 70 70 31, E-Mail

За събитието

Емоционалната пластичност е способността да се освободиш от напрежението, да се отпуснеш и да живееш с повече осъзнатост.

Помага на хора с най-различни проблеми: негативна самооценка, преживяно дълбоко разочарование, огорчение, тревожност, депресия, склонност към отлагане, трудна приспособимост и много други.

Емоциите изваждат на повърхността стари истории, като смесват възприятието ни за случващото се в момента с болезнени минали преживявания.

Този курс може да ти помогне да се помириш с най-тежките си емоции, да развиеш умението да се наслаждаваш на взаимотношенията си, да постигаш целите си и да живееш пълноценно – тук и сега!

Емоционално скованите хора са във властта на негативни мисли, чувства и модели на поведение, които не са полезни и могат да доведат до психически проблеми като депресия и тревожни разстройства.

От друга страна, емоционално пластичните хора притежават гъвкавост на мислите и чувствата, която позволява да се реагира по оптимален начин на ситуациите от ежедневието.

Емоционално пластичните хора разбират, че животът не винаги е лек, но продължават напред, водени от ценностите, в които истински вярват, и преследват най-смелите си и неподвластни на времето цели!

Да си емоционално пластичен е от ключово значение за благоденствие и успех.

Как да го постигнете? Заповядайте да научите! :)