Обучение „Ефективно управление на времето“

Приключило

18 февруари 2019

София

Обучение „Ефективно управление на времето“

Дата:

18 февруари 2019, понеделник

Час:

15:00 - 16:59

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Център за кариерно развитие на НБУ, София

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

За събитието

*Всеки от нас разполага с 24 часа в денонощието. Но успяваме ли ефективно да използваме времето си? Какво означава изобщо да използваш ефективно този най-ценен ресурс?
*Как можем да определим приоритетните си задачи за деня, седмицата, месеца, така че да имаме време и за почивка?

Това са част от въпросите, на които ще се опитаме да отговорим в обучението „Ефективно управление на времето“. Очаквайте практически насоки, казуси и изпробвани методи за действие, които ще можете да приложите още на следващия ден.

Кога: 18 февруари (понеделник) / от 15:00 до 16:00 часа
Къде: Семинарна зала към библиотеката на Нов български университет

Водещи:

Петър Пройков – завършил е „Международни икономически отношения“ в Икономически университет – Варна. По време на следването си работи като стажант в Община Варна, след което става заместник-председател в местния комитет на AIESEC, където отговаря за развиването на партньорските отношения на организацията. Вече 4 години Петър успешно се реализира в сферата на човешките ресурси като Координатор Привличане на участници към програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час”. Предишният му опит е свързан и с преподаване за 2 години на маркетинг и мениджмънт.

Виолена Брождина – завършила е бакалавър „Индустриален бизнес“ в УНСС и магистърска степен по „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“ в НБУ. Има 3-годишен опит в организирането на културни събития към Фондация ЕДНО за култура и изкуства, стаж в PR агенция United Partners. Активно участва в множество доброволчески инициативи, свързани с култура, кино и социални каузи.

––

Фондация “Заедно в час” е създадена през 2010 г. и работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.
Заедно в час е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа Teach For All Global.