Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста

Приключило

16 септември 2020

Online

Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста

Дата:

16 септември 2020, сряда

Час:

19:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

SoftUni Digital

За събитието

📍 Гледайте безплатно семинар на тема „Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста“, който ще се излъчи нa 16 септември 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Александър Енчев.

Семинарът може да гледате онлайн от тук 👉 https://digital.softuni.bg/events/2307/netpeak-talks-2.

Това е семинар, който ще ви даде всички необходими отговори, ако искате да станете SEO специалист, но се чудите откъде да започнете.

Ще се разкрият отговорите на въпроси като:

📌 Какви качества са ни необходими, за да работим като SEO специалист?
📌 Какви умения трябва да притежаваме?
📌 Как да изградим основа от нулата без да губим излишно време?
📌 Какво е да си SEO специалист – реалност vs представи?
и още.

Ще разгледаме и успешни истории на SEO специалисти и техния изминат път. След семинара вие ще сте наясно дали си струва да опитате и колко всъщност е значим занаятът Search Engine Optimization. Подходящ е за всички хора, които искат да се потопят в SEO сферата и да се сблъскат лице в лице с магията на една от набиращите голяма популярност професии последните години. Една от професиите с голямо бъдеще.

👨‍💻 За Александър Енчев

Александър е SEO специалист в дигитална агенция Netpeak Bulgaria. Той работи от година и половина в компанията, а преди това споделя, че е открил симпатиите си към Search Engine Marketing (SEM) благодарение на любителско четене на блог статии от най-големите в бранша. Неговият интерес го довежда до цялостната програма по дигитален маркетинг на Softuni 2018/2019. Работи успешно по над 20 проекта, като повечето от тях са от различни ниши. Има опит както с малки, така и с големи сайтове.